Gaziantep İl Jandarma’dan büyük operasyon: 157 gözaltı

featured
Gaziantep İl Jandarma'dan büyük operasyon: 157 gözaltı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep İl Jandarma’dan büyük operasyon: 157 gözaltı

Gaziantep’te jandarma ekiplerinin Ekim ve Kasım ayında kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik operasyonlarında 157 şüpheli gözaltına alınırken 2 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarında ise çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 16 Ekim-06 Kasım 2023 tarihleri arasında adli makamların koordinesiyle kaçakçılık ve uyuşturucu olaylarına yönelik çok sayıda operasyon yaptı. Yapılan operasyonlar neticesinde 154 olaya müdahale edilerek 157 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Adli mercilere sevk edilen 2 şüpheli şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Operasyonlarda yapılan aramalarda 6 bin 966 paket kaçak sigara, 500 kilogram kaçak tütün, 690 gram metamfetamin, 890 adet uyuşturucu hap, 290 gram esrar, 36 adet elektronik sigara, 63 kilogram kaçak çay, 20 litre kaçak alkol, 86 adet akıllı cep telefonu, 28 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 13 adet tabanca, 13 adet şarjör, 5 bin 500 Amerikan doları, 22 bin 290 TL suçtan elde edilen gelir ele geçirildi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep İl Jandarma’dan büyük operasyon: 157 gözaltı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin