Gaziantep OSB `nin Ankara çıkarması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

epdk-osb_GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz´a ziyarette bulundular.  Yönetim Kurulu Başkanına eşlik eden Ali Özpolat, Cengiz Şimşek, Savaş Mahsereci ve Bölge Müdürü M. Özer Özcan ilk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü´yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Bakan Özlü ´ye yeni görevinde başarılar dileyen GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, Gaziantep OSB´nin sorunlarını ileterek Bakan Özlü´ den destek istedi. Bakan Özlü ´ye OSB yönetiminin ve sanayicilerin karşılaştığı sorunları anlatan ve GAOSB hakkında bilgi veren Başkan Köken, ” Etrafımızdaki teşvik çemberi ve komşu ülkelerde yaşanan sorunlara rağmen Gaziantep sanayisi, bugün olduğu gibi yarın da Türkiye için üretmeye, bu topraklar için kaynak yaratmaya ve ülke ekonomisine fayda sağlamaya devam edecektir. Gaziantep Organize Sanayi Bölgemiz İzlediği bu yol haritasında ister istemez bir takım bürokratik engeller ile karşı karşıya kalmaktadır.

 Bu süreçte karşımıza çıkan bölgemizin sorunlarına, çözüm odaklı katkı sağlanacak girişimlerin olması halinde ekonomik gelişimimize ivme kazandırılmış olacaktır. Bu sorunların T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca çözüme kavuşturulması halinde OSB’ ler, “TEK DURAK OFİS” olarak Türkiye’ nin ilerleme yolunda öncü bir kurumsal yapısının da yolunu açmış olacaktır.” Dedi.

Bakan Özlü ise; GAOSB Başkanı Deniz Köken ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yapmış oldukları bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduklarını dile getirdi. Bakan Özlü: “OSB´ ler bizim gurumuz, yüz akımızdır, elbette ki elimizden geldiğince sanayi ve sanayicimizin yanında olacağız.” dedi. Ve son olarak GAOSB´ nin ve sanayicilerin sorunlarına duyarsız kalmayacaklarını ve kendisine iletilen sorunları yakından takip edeceklerini söyledi.

Gaziantep OSB `nin Ankara çıkarması

GAOSB Heyeti daha sonra Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz´ı makamında ziyaret etti.

Başkan Köken OSB´lerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında güncel bilgiler vererek, hazırlanan enerji raporunu Başkan Yılmaz´a sundu. Elektrik ve doğalgaz fiyatını özellikle dile getiren Başkan Köken, bu konunun Gaziantepli Sanayicimizin en önemli üretim girdisi olduğunu ve elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düşüş ve uzun vadede istikrarlı bir fiyat uygulanması arzu ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye´nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olan Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunları en kısa sürede çözeceklerini belirterek, sunulan raporda yer alan sorunları ilgili kurul toplantılarında görüşüp çözüme kavuşturmak için çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep OSB `nin Ankara çıkarması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin