Gaziantep son dakika: Kirli İşlere karıştığı iddia edilen müdür kim?

featured
Gaziantep son dakika: Kirli İşlere karıştığı iddia edilen müdür kim?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep son dakika: Kirli İşlere karıştığı iddia edilen müdür kim?

FATMA ŞAHİN’E KUMPAS MI KURULUYOR? GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE KİRLİ PAZARLIK YAPAN MÜDÜR VE MİLLETVEKİLİ KİM?

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, kısa süre önce adaylıktan çekildiğini açıklayan İYİ Parti Karkamış Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat hakkında yeni iddialar gündeme getirirken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin’e çağrıda bulunarak;  “ Lütfen görevi dışında işlere karışan müdürü görevden alınız” dedi.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, adaylıktan çekilen Karkamış Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat hakkında yeni iddiaları gündeme getirdi. Milletvekili Gürban X hesabından yaptığı paylaşımda; “ Karkamış’ta Büyükşehir Belediyesine gelerek orada bir milletvekili ve bir müdür ile toplantı yapan ve sonrasında adaylıktan çekilen şahsın oğlu, cezaevinden serbest bırakıldı iddiası bana yazıldı. Eğer böyle ise adaylıktan neden çekildiği hangi pazarlıkla çekildiği belli oldu. Bu haber doğru ise TÜRK YARGISI ne halde görün! Bu haber doğru ise büyükşehirde ki belediye görevlisi görevden alınmalıdır. Bu haber doğru ise milletvekilinin yargıya, Gaziantep mahkemelerine nasıl etki edebildiği araştırılmalıdır. Bu Gaziantep’in değil Türkiye’nin sorunudur. Bunun farkına varın artık, Bu bir adayın çekilmesinden çok Türkiye’de işlerin nasıl yürüdüğünü göstermesi açısından ülkede halkın uyanmasını sağlayacak bir olaydır esasında.

FATMA ŞAHİN’İN MEKANINDA BİLGİSİ DIŞINDA KİRLİ PAZARLIK İDDİASI…

Fatma Hanım mekanınızda kirli pazarlıklar yapılarak adayımız geri çektirildi. Sizin haberiniz olmadığına eminim siz zaten bunu da belirttiniz. Ancak sizin müdürlerinizden birinin bu kirli pazarlığa ortak olup sonrasında anlaşma gereği tutuklu şahıs salıverildiyse artık bu sizinde probleminiz. Çünkü ne siz ne sizin emrinizde çalışan hiçbir müdür ve personelin bu tür kirli ilişkilere girerek ne sizin ne belediyenin ismini lekelemeye hakkı yoktur.

LÜTFEN GÖREVİ DIŞINDA İŞLERE KARIŞAN MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINIZ

Lütfen, o görevi dışında işlere karışan ve kirli ilişkilere giren bu müdürü görevden alınız! Siz bu şehrin bakanı, siz bu şehrin siyaseten tecrübeli bir ismi ve şehir siyasetinde sözü geçen etkili kişi iseniz; buyrun o müdürü görevden alınız ve bu serbest bırakılma olayının üstüne giderek halkı ve bizleri bilgilendiriniz.

SEÇİMDEN SONRA DA BU KONUYU DİLE GETİRECEĞİM

Adalet bakanı, İçişleri bakanı, YSK Başkanı Hepsini göreve çağırıyorum. Mecliste de seçimden sonra bu konuyu genel kurul konuşmalarında, basın toplantılarımda ve tüm TV’lerde sosyal mecralarda bu konuyu dile getireceğim.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep son dakika: Kirli İşlere karıştığı iddia edilen müdür kim?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin