Gaziantep Üniversitesi İslahiye İİBF neden Uzaktan Eğitim Veriyor!

featured
Gaziantep Üniversitesi İslahiye İİBF neden Uzaktan Eğitim Veriyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi İslahiye İİBF neden Uzaktan Eğitim Veriyor!

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç binaları ve yurtları sağlam olan Gaziantep Üniversitesi İslâhiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yüz yüze eğitim yerine hala uzaktan eğitime devam edilmesini TBMM gündemine taşıdı.

Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 6 Şubat Depremleri’nin ardından uzaktan eğitime geçtiğini belirten Melih Meriç, “İslahiye İİBF öğrencilerinin kaldığı Ukkaşe KYK Öğrenci Yurdu depremden zarar görmedi. Fakültede okuyan öğrencilerin barınma sorunu da yok ancak uzaktan eğitim kararı alınmasına rağmen Ukkaşe KYK Yurdu için gençlerimizden ücret kesiliyor. Üstelik öğrencilere 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yüz yüze mi yoksa uzaktan eğitim mi yapılacağı konusunda bilgi verilmiyor. Aileler ve öğrenciler mağdur, üniversite yönetiminden herhangi bir açıklama yok. Bu sorunun çözülmesi ve öğrencilerimizin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi lazım.” diye konuştu.

CHP’li Meriç, Gaziantep Üniversitesi İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki soruna ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e şu soruları yöneltti:

1. Binaları ve yurtları sağlam olan İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde uzaktan eğitim kararı alınmasının gerekçesi nedir? Bu karar 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında da geçerli olacak mıdır?

2. İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yüz yüze eğitim isteyen öğrencilerin bu talepleri dikkate alınacak mıdır?

3. İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin binaları ve yurtları için deprem dayanıklılık incelemesi yapılmış mıdır? Yapılmış ise sonucu nedir?

4. Uzaktan eğitim kararı alındığı günden itibaren UKAŞE Öğrenci Yurdu boş mu tutulmaktadır yoksa burada kamu personelleri mi kalmaktadır?

5. Uzaktan eğitim alan ve UKAŞE öğrenci yurdunda kalmamalarına rağmen ücretlerini ödemeye devam eden öğrencilere ödedikleri ücretlerin iadesi yapılacak mıdır?

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Üniversitesi İslahiye İİBF neden Uzaktan Eğitim Veriyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin