Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, GAKATAD ile iş birliği yapacak

featured
Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, GAKATAD ile iş birliği yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, GAKATAD ile iş birliği yapacak

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fikret Alıncak, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı, Narkoz Haber İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya’yı ziyaret etti.

Dekan Özdal, “Sportif ve insani değerleri özümsetmek ve bu değerlerin yaygınlaşması yolunda topluma katkı sağlamak amacıyla paydaşlarımızı çoğaltarak Spor şehri Gaziantep’e daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği’nin paydaşımız olması bizi sevindirdi. Birlikte neler yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunmak için başkan Sırakaya’yı ziyaret ettik.” dedi.

“PAYDAŞLARIMIZ ARTTIRARAK ŞEHRİMİZE VE SPORA DAHA ÇOK KATKI SUNACAĞIZ”

Özdal. “26 yıllık geçmişe sahip Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu olarak kuruldu. 2019 yılından sonra Fakülteleşti. Yüksek Lisans ve doktora programlarımızın sayısını da çoğaltarak daha kalifiye mezunlar vermek amacıyla şehrimize hizmet ediyoruz. 26 yıldaki mezunlarımız şehrin birçok kurumunda görev yapmaktadır. Gençlik Spor, İl Müdürlüğünde Millî Eğitim Bakanlığı kadrosunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde ve birçok kurumda mezunlarımızı görmek bizi onurlandırıyor. Spor şehri Gaziantep’e katkı sağlayabilmek, spor alanında markalaşma sürecinde ortak paydaş olmak istiyoruz.

Gelişen bilimle paralel olarak çağdaş eğitim almış, araştırma, eğitim ve hizmet alanlarında oluşturduğu modellerle bireyin ve toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesini amaç edinmiş, ülke sporuna, dünya sporuna ve serbest zamanların verimli kullanımına hizmet eden bireyler yetiştirmektir öncelikli hedefimiz diyen Dekan Özdal sözlerine şöyle devam etti: “Sportif ve insani değerleri özümsetmek ve bu değerlerin yaygınlaşması yolunda topluma katkı sağlamak, sporun toplum ve birey için önemini anlatmak ve bu konuda etkin çözümler üretebilmek adına kadınlarımızla, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği üyeleri ile iş birliği yapacağız.  ASKF Kadın Spor Komisyonu olması da bize ayrıca katkı sunacaktır. Ben başkan Sırakaya’ya çok teşekkür ediyorum”

“YAŞAM KALİTEMİZİ ARTTIRMAK İÇİN, SPOR GÜNLÜK YAŞAMIMIZIN BİR PARÇASI OLMALI”

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği (GAKATAD) Sırakaya, Sağlıklı düşünme gücüne sahip bireylerin artması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi için her bireyin spor alışkanlığını kazanması gerektiğini belirterek Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fikret Alıncak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sırakaya: “Gaziantep’in her alanda yetiştirdiği sporcuların şehre kazanımları oldukça büyük. Biz kadınlar yani anneler, spor konusunda ne kadar bilinçlenirsek çocuklarımızı da o kadar çok spora dahil edebiliriz. Her şeyden önce sağlıklı yaşam için günlük yapmamız gereken aktivitelerin önemini kendimiz kavramalıyız. Obezite gibi birçok sağlık sorunun başlıca sebebi spor yapmamak ve sağlıklı beslenmemek. Dolayısıyla birçok konuda üniversitemiz ile iş birliği yapmak bizi çok sevindirecektir” ifadeleriyle iş birliği ile yapılacak olan projeler için şimdiden çok heyecanlandığını söyledi.

Ayrıca başkan Sırakaya, “Spor aktivitelerini, günlük yaşamımızın bir parçası haline getirmeliyiz. Eğer sağlıklı yaşamak ve kaliteli bir yaşam sürdürmek istiyorsak yapmamız gereken tek şey spor kültürünün yaygınlaştırılması ve nesilden nesille bu bilincin aktarılmasını sağlamalıyız” ifadeleriyle spor adına Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile her tür iş birliğini yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, GAKATAD ile iş birliği yapacak
Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, GAKATAD ile iş birliği yapacak

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, GAKATAD ile iş birliği yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin