“GAZİANTEPSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"GAZİANTEPSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR"AK Parti İl başkanı Ahmet Uzer “Gaziantepspor kimsenin babasının malı değildir” diyerek asılsız söylentilere tepki gösterdi.

Gaziantepspor’un kimsenin babasının malı olmadığını söyleyen Uzer; “Neticede bu kulüp hepimizin üzerinde titremesi gerektiği güzide bir kulübümüzdür.  Bizim AKP olarak Gaziantepspor’u arka bahçemiz yapma gibi bir düşüncemiz asla olmamıştır.  Amacımız Gaziantepspor gibi güzide bir kulübümüzün içinde bulunmuş olduğu kötü durumdan kurtulmasını sağlamak için milletvekillerimiz ve bakanımızdan destek istenmiş ve bununla ilgili toplantılar yapılmıştır. Bunun neticesinde temin edilen belirli bir kaynakta kulübe verilmiştir.

MEVCUT YÖNETİM ÇARK ETMİŞTİR

Mevcut yönetim  çark ederek biz göreve devam edeceğiz demiş ve bu noktaya gelinmiştir. Gaziantepliler siz iktidarsınız bir şekilde halledin diyorlar ancak bizim de hukuk dışına çıkma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Biz gelen talepler doğrultusunda sayın valimizin öncülüğünde bir heyet kurduk ve Gaziantepspor için çıkış yolu aramak adına gereğini yaptık. Eğer yönetimin devri söz konusu olsaydı yönetimde kim olurdu inanın bizde bilmiyoruz. Mevcut kulüp başkanının ne kadar alacağı, ne kadar borcu olduğu konusunda bir bilgimiz yok ve konuyla ilgili denetim şirketi çalışmalarını sürdürüyor. Denetim şirketinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kulübün ne kadar borcu çıkarsa ödensin şeklinde yapılan görüşmeler olmasına rağmen denetim sonucu bitmeden ödeme yapılması, çek verilmesi gibi istekler oldu. Böyle olunca da tabiî ki herhangi bir ödeme yapılması söz konusu olmadı. ” dedi.

"GAZİANTEPSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR"


My Movie paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GAZİANTEPSPOR KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin