Gaziantep’te duygulandıran not

featured
Gaziantep'te duygulandıran not
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te duygulandıran not

Gaziantep’te Yakamoz Çiçek Evi sahibi Ahmet Erdoğan, sipariş dağıtımı dönüşünde iş yerinin kapısının altından atılan bir not gördü.

Kapının altından atılan notta, “Selamün aleyküm abi. Biz ailemize çiçek alacaktık. Bekle bekle gelmedin. 2 papatya, 2 tane mor tekli çiçekten aldık. Hakkını helal et abi” yazıyordu.

Gazetemizin ulaştığı iş yeri sahibi Ahmet Erdoğan, bu not karşısında çok duygulandığını söyledi.

Erdoğan, ” Çiçek dağıtımına çıkmıştık. Dükkana döndüğümde yerde bir kağıt fark ettim. Alıp okuduğumda çok duygulandım. Sanıyorum öğrenciydi. Notu her kim attıysa hakkım helal olsun. Gerçekten böyle dürüst insanların olduğunu bilmek güzel. Eğer yolları tekrar buradan geçerse tanışmak isterim. Duygularımı gerçekten tarif edemiyorum. Böyle bir zamanda, böyle güzel bir davranış karşısında kim olsa duygulanırdı” dedi.

Boyno Mahallesi 79096 SK No: 62 B Ağız Diş Sağlığı Merkezi Karşısı’nda bulunan Yakamoz Çiçek Evi sahibi Ahmet Erdoğan, “Allah, duyarlı gençleri başımızdan eksik etmesin diyerek, “Eğer bu videoyu izliyorsa gelsin ona bir buket çiçek hediyem olacak” sözleriyle notun sahibine seslendi.

 

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

1
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
4
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te duygulandıran not

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin