Gaziantep’te İsrail ürünlerine boykot

featured
Gaziantep'te İsrail ürünlerine boykot
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te İsrail ürünlerine boykot

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren restoranlar ve gıda satış işletmelerinde İsrail menşeili ürünlerin satışının yapılmaması kararı alındı.

İsrail’in, Filistin’e yönelik yaklaşık 1 aydır devam eden bombardımanı nedeniyle dünyanın birçok yerinden yaşanan insanlık dramına sessiz kalınmazken, Gaziantep Büyükşehir de İsrail’e karşı tepkisini gösterdi.
Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi, İsrail’in saldırılarını boykot etmek için başta Merkez Mutfak Sanatları Merkezi (MSM), Erikçe MSM, Udma Peynir Müzesi, Rayiha Baharat Müzesi ve belediyeye bağlı tüm sosyal tesislerde İsrail’in gıda ürünlerinin satışı durduruldu.
Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bu kararı duyurması üzerine sosyal mecralardan gelen destek de gecikmedi. Bu bağlamda birçok vatandaş, Gaziantep Büyükşehir’in İsrail’e karşı tutumunu diğer belediyelerinde göstermesi gerektiğini savundu, çağrıda bulundu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te İsrail ürünlerine boykot

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin