“GAZİ’M ANTEP” Türk Halk Müziği Konseri büyüledi

featured
"GAZİ'M ANTEP" Türk Halk Müziği Konseri büyüledi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“GAZİ’M ANTEP” Türk Halk Müziği Konseri büyüledi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ‘’GAZİ’M ANTEP” adlı Türk Halk Müziği Konseri GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde dinleyenleri büyüledi.

Gaziantepliler ve Gaziantep Üniversitesi Öğrencileri, Koro Şefi, Sanat Yönetmeni Öğr. Üyesi Dr. Hakan Tatyüz’ün yönettiği konsere yoğun ilgi gösterdi.

GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Zinnur, GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mensubu olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade ederek, konserde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konserin Sanat Yönetmeni Öğretim Görevlisi Hakan Tayüz ise konserin ciddi emekler sonrası gerçekleştirdiğini belirterek, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Konser sonunda Müzik ve Genel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden GAÜN Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Zinnur’a, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul da Konserin Sanat Yönetmeni Öğretim Görevlisi Hakan Tayüz’e çiçek takdim etti.

Türkülerin hikayelerini ve Gaziantep’in Düşman işgalinden kurtuluşunu canlandıran öğrenciler izleyicilerden alkış aldı. Görsel şölen yaşanan gecede duygulu anlar yaşadı.

İşte o büyülü geceden keyifli dakikalar…

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GAZİ’M ANTEP” Türk Halk Müziği Konseri büyüledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin