Gaziantep Sanat Buluşması  Resim Sergisi    

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmiş ve Geleceği Harmanlayan Kent Gaziantep Sanat Buluşması

SAKÜDER kuruluşunun 16.Yılında düzenlemiş olduğu Geçmiş ve Geleceği Harmanlayan Kent Gaziantep Sanat Buluşması Resim Sergisi açıldı. Gaziantep Haber

SAKÜDER Kuruluşunun 16. Yılında düzenlemiş olduğu resim sergisine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Gaziantep Valisi Davut Gül, Şehitkamil Belediye Başkanı Muhammet Rıdvan Fadıloğlu, SAKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eser, Şehitkamil Belediyesi Kültür Müdürü Zeynep Özbahçivan, İl Kültür Turizm Müdürü Bülent Öztürk, İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, sanatçılar ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan, SAKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eser: “Resim sergimize katılım sağlayan değerli protokol üyeleri ve sanatçılarımız sergimize hoşgeldiniz” diyerek konuşmasına devam etti.

Geçmiş ve Geleceği Harmanlayan Kent Gaziantep Sanat Buluşması  

Eser: “Atamızın göstermiş olduğu sanat ışığında sanatı yaşatmak adına sanatı koruyan, sanatçıya destek olan SAKÜDER olarak kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak ve toplumumuzun aynası olan sanatçılarımızı halkla buluşturarak eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunmak en büyük ülkümüzdür. SAKÜDER ressamın fırçası, yazarın kalemi, müziğin sesi, kısaca sanatçının çığlığı olmak için var olmaya devam edecektir” dedi.

06-21 Ekim tarihleri açık kalacak sergide İstanbul, İzmit, Muğla, Ankara, İzmir, Bartın, Bursa, Gaziantep ve Azerbaycan olmak üzere SAKÜDER üyesi 33 ressamın eserleri sergilenecek.

Sergide yer alan sanatçılara katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından sanatçılar ile toplu anı fotoğraf çekildi.

Geçmiş ve Geleceği Harmanlayan Kent Gaziantep Sanat Buluşması  

Gaziantep Sağlık

Eser: “Atamızın göstermiş olduğu sanat ışığında sanatı yaşatmak adına sanatı koruyan, sanatçıya destek olan SAKÜDER olarak kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmak ve toplumumuzun aynası olan sanatçılarımızı halkla buluşturarak eserlerini sanatseverlerin beğenisine sunmak en büyük ülkümüzdür. SAKÜDER ressamın fırçası, yazarın kalemi, müziğin sesi, kısaca sanatçının çığlığı olmak için var olmaya devam edecektir” dedi. 06-21 Ekim tarihleri açık kalacak sergide İstanbul, İzmit, Muğla, Ankara, İzmir, Bartın, Bursa, Gaziantep ve Azerbaycan olmak üzere SAKÜDER üyesi 33 ressamın eserleri sergilenecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Sanat Buluşması  Resim Sergisi    

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin