GİMDER Başkanı Sabah’tan Merinos’a çağrı

featured
GİMDER Başkanı Sabah’tan Merinos’a çağrı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİMDER Başkanı Sabah’tan Merinos’a çağrı

Gaziantep İnternet Medya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Merinos Holding’e çağrıda bulundu.

Merinos Holding tarafından bin TL olarak basına verilen reklam ilanını basına saygısızlık olarak nitelendiren Başkan Sabah bunun kabul edilecek bir durum olmadığını söyledi. Sabah, gazetecilik mesleğinin kutsal bir görevi icra ettiğini belirterek gazetecilerin onurunu bu denli kırmamak gerektiğini vurguladı.

“Para her şey değildir”

Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun sene-i devriyesinde Merinos tarafından verilen ilan ücretine tepki gösteren Gaziantep İnternet Medya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, burada mevzunun sadece para olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Gazetecilik mesleği kutsal bir meslektir. Gece gündüz demeden vatandaşları bilgilendirmek için her daim çalışmaktadır. Bu denli fedakârca görevini icra eden gazetecilere bin TL’yi reva görmek kabul edilecek bir durum değildir. Keza gazetecilerin Merinos’un vereceği bin TL’ye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Burada eğer amaç basına destekse bu destek olmazsa da olur. Buradan Merinos Holding’e sesleniyorum. Gazetecilik mesleği saygı duyulması gereken bir meslektir. Çocuğun eline harçlık verir gibi bir muameleyi asla hak etmemektedir. Bu düşüncelerden bir önce sıyrılmak gerekir. Velhasıl biz ücret almadan da Merhum Mehmet Beyin sene-i devriyesinde yad ederiz. Yeter ki saygı olsun.”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GİMDER Başkanı Sabah’tan Merinos’a çağrı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin