GİMDER Yönetimi Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

featured
GİMDER Yönetimi Başkan Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİMDER Yönetimi Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Yönetim kurulu Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Murat Çetin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Siyasi partiler ile yerel basın arasındaki konuların konuşulduğu ziyarette, kentin bazı önemli konuları hakkında da görüş alışverişi yapıldı.

ÇETİN: BASININ ÖNEM İNİ BİLİYORUZ

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, GİMDER yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, ‘’Yerel basın bizim gözümüz, kulağımız ve bu kentin hafızasıdır. Yeni dönemde yerel basınımızla olan ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz ve sorunlar hepimizi sorunudur. Yerel basınımız sorunların gündeme getirilmesi konusunda önemli bir görev yapıyor. Bizlerde basınımızla uyum içerisinde bir çalışma programı izleyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

‘’YÖNETİMİ OLUŞTURUYORUZ’’

Ak Parti İl Başkanlığı yeni yönetimi konusunda da GİMDER yönetimini bilgilendiren Başkan Çetin, ‘’Partimize kuruluşundan bu yana hizmet etmiş tüm kesimleri kucaklayacağız. Liyakat temel prensibimiz olacak. Çok sayıda müracaat var. Hep beraber değerlendirip güçlü bir yönetim oluşturacağız. Önceliğimiz partiye zaman ayıracak isimler olacaktır. Ak Parti bu süreçleri hep birlik ve beraberlik içerisinde küskünler oluşturmadan yönetmiştir.’’ Dedi.

SABAH: BAŞARILAR DİLİYORUZ

Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sabah ise, dernek hakkında bazı bilgiler verdi. Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na atanan Murat Çetin’e başarılar dileyerek konuşmasını sürdüren Sabah, ‘’İletişim çağında artık basın bilgi akışının hızlı olması gerekiyor. Murat bey tüm kesimlerin takdirle karşıladığı başarılı bir iş insanı. Bu görevde de basınla örnek bir diyalog kuracağından eminiz. Yönetim kurulu adına kendisine başarılar diliyorum’’ dedi.

GİMDER Yönetimi Başkan Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GİMDER Yönetimi Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin