GİMDER’den Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİMDER’den Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti GİMDER’den Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) Yönetim Kurulu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret ederek, kentteki internet haberciliğin genel durumu ve kurumlarla bilgi alışverişi hakkında istişarede bulundu.

BAŞBUĞ GİMDER YÖNETİMİ İLE TANIŞTI

GİMDER Başkanı Aydın Akyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nden Gaziantep’e atanan ve bir süre önce görevine başlayan Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret ederek, derneğin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdileri.

GİMDER’den Başbuğ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

BAŞBUĞ: İNTERNET MEDYASI ÖNEMLİ BİR MECRA

Ziyarette önce GİMDER yönetimi ile tanışan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, internet mecrasının sosyal hayata önemli bir yer tuttuğunu, bu açıdan GİMDER’in ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, ‘’Maalesef sosyal mecralarda suiistimallere şahitlik ediyoruz. Yasal düzenleme ile bu sorununun bir nebze olsun giderilebileceğini umuyorum. Bu süreçte, istişarelerde bulunarak kısa vadede çözümler üretebiliriz. Gaziantep medya açısından güçlü bir kent. Bunu kısa vadede gözlemledim. GİMDER’e de bu alanda yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum’’ dedi. GİMDER’den Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AKYÜREK: YASAL DÜZENLEME SÜRECİNİ TAKİP EDİYORUZ

GİMDER Başkanı Aydın Akyürek ise, internet haberciliği ve sosyal medyayı içeren yasal düzenlemeyi takip ettiklerini belirterek, GİMDER’ olarak hayata geçirecekleri projeleri anlattı.
İnternet haberciliğinin sorunlarına da değinen Akyürek, ‘’Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a yeni görevinde başarılar diliyorum. İnsan hayatı, ülke ve kentin ali menfaatlerini korumak adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Algı yönetimi bu açıdan son derece önemli. GİMDER olarak diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi emniyet teşkilatımızla da bu şiarda istişarelerde bulunacağız’’ diye konuştu.
Ziyarette, GİMDER yönetim kurulu üyeleri de son dönemde sosyal medyada oluşturulan olumsuz algılarla ilgili olarak görüşlerini ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GİMDER’den Başbuğ’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin