Gizem Bilgiç, “Yuvanıza dönün”

featured
Gizem Bilgiç, "Yuvanıza dönün"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizem Bilgiç, “Yuvanıza dönün”

İyi parti Nizip Belediye Başkan Adayı Av.Gizem Büşra Bilgiç iyi partideki kırgın küskün ve dargınlara seslendi.

YUVANIZA DÖNÜN GÜN BİR VE BERABER OLMA GÜNÜDÜR .

İyi Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç iyi partiden her ne sebeple ayrılmış olsanız da bugün kırgınlıkları dargınlıkları küskünlükleri bitirelim gelin birlikte çalışalım birlikte başaralım birlikte kazanalım “dedi.

iyi parti Nizip Belediye Başkan Adayı Av Gizem Büşra Bilgiç eski ilçe başkanlarımıza eski belediye meclis üyelerimize eski yönetim kurulu üyelerimize eski Kadın ve gençlik kolu üyelerimize partimizin kuruluşundan bu yana partimizde görev almış her kademesinde çalışmış yönetici delege ve üyelerimize çağrıda bulunuyorum kırgınlıkları küskünlükleri dargınlıkları bir kenara bırakalım bir ve beraber olalım birlikte çalışalım birlikte başaralım birlikte kazanalım Ben değil Biz diyelim kişisel ikballer uğruna değil partimizin başarısı için çalışalım. Bu kutlu davada birlikte mücadele edelim. İyi partinin yerel seçim başarısı için birlikte çalışalım. Nizip’te iyi partiyi iktidar yapalım İyi partinin Nizip’te iktidar olması ve yerel yönetimleri alması ve iyi parti bayraklarının dalgalanması için tüm kırgın küskün dargın partililerimizi gönüldaşlarımızı dava arkadaşlarımızı yuvalarına dönmeye davet ediyorum bir ve beraber olmak birlikte mücadele etmek ve birlikte başarmak istiyorum. Bize katılmak isteyen herkese kapımız açıktır.

Herkesin görevden kaçtığı zor ve sıkıntılı bir dönemde görevi kabul ettiğini söyleyen iyi Parti Nizip Belediye Başkan Adayı Av Gizem Büşra Bilgiç ben bu süreçte başarmak için taşın Altına gövdemi koydum sizlerde kolunuzu koyun ama şunu bilin bu zor ve sıkıntılı süreç mutlaka aşılacaktır. Mutlaka başaracağız Nizip’te devrim nitelikli projelere de imza atacağız. Bundan kimsenin de şüphesi olmasın” dedi.

İyi partiye gönül vermiş gençlere ve kadınlara da seslenen Bilgiç seçim koordinasyon merkezimiz 35 lik yol üzerinde açılmıştır. Seçim koordinasyon merkezimiz gece gündüz açıktır çay içmeye birlikte çalışmaya bekliyoruz .Resmi açılışı da bir hafta içerisinde gerçekleştireceğiz. Seçim kampanyamızın gençlik ve Kadın yapılanması içerisinde yer almak isteyen tüm iyi partili gençlerimizi ve kadınlarımızı bekliyorum .Unutmayalım ki iyi partinin belediye başkan Adayı da genç ve kadındır. Beni en iyi gençler ve kadınlar anlar” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gizem Bilgiç, “Yuvanıza dönün”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin