GSO, Sanayinin yıldızlarını ödüllendiriyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), sanayicilerin başarılarını ‘’Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’ ile taçlandıracak.

GSO tarafından düzenlenen geleneksel ‘’2015 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’’, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla, 26 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapılacak ödül töreni, saat 13.00’de kokteyl ile başlayacak ve saat 14.00’de ödül törenine geçilecek.

Törende, Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren GSO üyesi firmaların yanı sıra ‘’TÜBİTAK ve SAN-TEZ kategorilerinde Ar-Ge’’, ‘’En Fazla Patent Başvurusu Yapan Firmalar’’, ‘’En Fazla Faydalı Model Başvurusu Yapan Firmalar’’, ‘’En Fazla Marka Başvurusu Yapan Firmalar’’, ‘’En Fazla Endüstriyel Tasarım Başvurusu Yapan Firmalar’’ ile ‘’Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’’ kategorilerinde ödüller dağıtılacak.

Ödül alacak tüm sanayicileri ve çalışanlarını tebrik eden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in sanayisi güçlü bir şehir olduğuna vurgu yaparak, ‘’Bununla ne kadar övünsek azdır’’ ifadesini kullandı.

‘’Hedefimiz, gözbebeğimiz Gaziantep’i daha ileriye taşımaktır’’ diyen Konukoğlu, şehrin ve ülkenin geleceğine güvendiklerini, bu doğrultuda yatırım yapmaya, üretmeye, istihdam sağlamaya ve ihracat yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO, Sanayinin yıldızlarını ödüllendiriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin