Reklam
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. GTB Meclis Üyeleri, TOBB Bilgilendirme Semineri’ne katıldı

GTB Meclis Üyeleri, TOBB Bilgilendirme Semineri’ne katıldı

featured
GTB Meclis Üyeleri, TOBB Bilgilendirme Semineri'ne katıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTB Meclis Üyeleri, TOBB Bilgilendirme Semineri’ne katıldı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde düzenlenen “Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri”ne katıldı. Seminerde, TOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler verildi.

GTB Meclis Üyeleri, Ankara TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen ‘Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katılım sağladı. İki gün süren seminer programında; TOBB’un Kurumsal Yapısı ve Faaliyetleri, TOBB’un İş Dünyasına Yönelik Faaliyetleri, Karar Alma Süreçlerinde TOBB’un Rolü, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Yeşil Dönüşüm, Ekonomide Görünüm, TMO-TOBB LİDAŞ/TÜRİB/ÜPAK, TOBB Tahkim, İnsan 2.0, MEYBEM, TOBB UYUM, KGF ve Protokol Kuralları gibi çeşitli konu başlıklarında oturumlar gerçekleştirildi.

GTB Meclis Üyeleri, ayrıca TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi’ni ziyaret ederek, Türkiye’nin ilk kuantum bilgisayarının tanıtımını ve yapılan diğer yenilikçi çalışmaları yerinde inceledi.

Reklam

AKINCI TEŞEKKÜR ETTİ

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne yönelik yaptığı değerlendirmede, seminerin büyük bir verimlilik içerisinde geçtiğini ve katılımcılara önemli kazanımlar sağladığını ifade etti.

Seminerin yalnızca bireysel gelişim değil, aynı zamanda iş dünyasının güncel meselelerine dair önemli bir bakış açısı sunduğunu kaydeden Akıncı, bu tür organizasyonların sektörel gelişim açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Akıncı, “Bu seminer, özellikle güncel ekonomik gelişmeler hakkında değerli bilgiler edinmemizi sağladı. Katıldığımız her oturum, görevimizdeki sorumluluklarımızı ve üyelerimizin haklarının korunmasına yönelik bilgilerimizi daha da pekiştirdi. Bu etkinlik, aynı zamanda TOBB’un yapısını ve iştiraklerini daha iyi tanımamıza da fırsat sundu. Bizleri misafir eden ve her konuda kapsamlı bilgi almamızı sağlayan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep Haberler, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep Gündem, Asayiş, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep Time, Memo Haber, Gaziantep son gelişmeler bu sitede…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB Meclis Üyeleri, TOBB Bilgilendirme Semineri’ne katıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.


Warning: Undefined variable $nonce in /home/u982890001/domains/narkozhaber.com/public_html/wp-content/themes/kanews/class/Util/Kai.php on line 223
KAI ile Haber Hakkında Sohbet