GTO Başkanı Yıldırım hemşehri dernekleri ile bir araya geldi

featured
GTO Başkanı Yıldırım hemşehri dernekleri ile bir araya geldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO Başkanı Yıldırım hemşehri dernekleri ile bir araya geldi

Gaziantep’te yerleşik hemşeri derneklerinin başkanları, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Tuncay Yıldırım ile bir araya geldi.

Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Raif Ateşsönmez, Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Hakkı Kılıç, Mardinliler Derneği Başkanı İbrahim Ağırman, Vanlılar Derneği Başkanı Nizamettin Keremoğlu, Siirtliler Derneği Başkanı Abdullah Parlak, Bingöllüer Derneği Başkanı Yaşar Özateş, Batmanlılar Derneği Başkan Vekili Hatip Çiftçi ve Cizreliler Derneği Başkanı Zeki Ensarioğlu, GTO’yu ziyaret etti.

Derneklerin Gaziantep’te yürüttüğü faaliyetler, kent ekonomisi, güncel konular ve GTO ile yapılabilecek iş birliklerinin değerlendirildiği ziyarette konuşan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, “Gaziantep’imiz her anlamda örnek teşkil eden bir kent. Ülkemizin pek çok şehrinden gelen ve burada kök salmış hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyor, bu birlikten elde ettiğimiz güç sayesinde de ülkenin lokomotif illerinin başında geliyoruz. Bulunduğum her ortamda dile getiriyorum, Gaziantep dendiğinde tüm dernekler, STK’lar, kurumlar, bürokratlar, parti fark etmeksizin tüm milletvekilleri bu kent için bir olur, birlik olur ve değer oluşturur. Bu özelliğimizle de tüm şehirlere örnek konumdayız” dedi.

Şehirlerin gelişiminde sivil örgütlenmelerin çok önemli bir yer tuttuğunu da ifade eden Başkan Yıldırım, Gaziantep’te faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin çalışmalarıyla Gaziantep’in kültürel ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen GTO Başkanı Tuncay Yıldırımı tebrik eden dernek başkanları ise Gaziantep Ticaret Odasının hayata geçirdiği projeler ve ses getiren çalışmalarının tüm Gaziantep’te memnuniyetle karşılandığını belirterek şehre katkı sağlayacak tüm organizasyonlarda Gaziantep Ticaret Odası ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO Başkanı Yıldırım hemşehri dernekleri ile bir araya geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin