Güldür Güldür Show’a Gazilerden tepki yağdı

featured
Güldür Güldür Show'a Gazilerden tepki yağdı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Güldür Güldür Show’a Gazilerden tepki yağdı
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter Güldür Güldür Show programına tepki gösterdi.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter Gazileri alay konusu eden ve küçük düşüren Güldür Güldür Show’u kınayarak, Ali Sunal ve ekibine, “Ali Sunal seni lanetliyorum kınıyorum, bu skeçte biz Gazilerle böyle alay edip dalga geçtiğiniz için. Babana layık bir evlat değilmişsin” diyerek üzüntüsünü ve kızgınlığını dile getirdi.
Güldür Güldür Show’un 359. bölümünde yayımlanan bir skecinde, Gazilikle ilgili yapılan rezillik tüm Türkiye tarafından tepkiyle karşılandı.
“KURŞUN YEMEK SENİ AYRICALIKLI YAPMAZ”
“Sen acılarından besleniyorsun. Sen Narsistik bir bireysin. Bak ben şimdi sana bu şekilde moral falan veremem. Sen hep odak noktası olmaya çalışıyorsun ve bencilsin. Tamam En Gazi sensin. Sensin. Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz” sözleri Gazileri incitti.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter “Vatan toprakları için canını hiçe saymış Gazilerimizi alay konusu etmek edepsizliktir. Vatanın her karış toprağında bayrak dalgalansın, Türk Milleti huzur ve güven içinde yaşasın diyerek uzuvlarını kaybetmiş, psikolojileri bozulmuş, ailelerini kaybetmiş, hayatları alt üst olmuş vatan evlatları Gazilerimizle hiç kimse değil şaka yapmak, espri konusu dahi yapamaz. Bu çirkin söylemler kabul edilemez. Kurşun yemek bizi ayrıcalıklı yapar ancak biz asla acılarımızdan beslenmeyiz. Gazilerimizden özür dilemelisiniz” dedi.
Güldür Güldür Show'a Gazilerden tepki yağdı
Güldür Güldür Show’a Gazilerden tepki yağdı

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
4
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güldür Güldür Show’a Gazilerden tepki yağdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin