Halil İbrahim Çıbık’tan teşekkür mesajı

featured
Halil İbrahim Çıbık'tan teşekkür mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halil İbrahim Çıbık’tan teşekkür mesajı

Memleket Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı, Halil İbrahim Çıbık 31 Mart Yerel seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dileyerek bir teşekkür mesajı yayımladı.

“Bizler gelecek seçim için değil, gelecek nesiller için buradayız. Bu sonuçlar bizim için son değil, başlangıçtır” diyen Çıbık mesajında:

“Sevgili Hemşehrilerim;
Memleket Partisi ile çıkmış olduğum Belediye Başkanlığı adaylığı yolunda göstermiş olduğunuz yakınlık ve samimiyetle verdiğiniz cesaret benim bu seçimde en değerli kazanımdır.

Millet iradesine saygı ve demokrasiye olan inancımdan hiçbir zaman ayrılmadım. Bu vesile ile süreç içerisinde desteğini esirgemeyen Gaziantep halkına teşekkürü bir borç bilirim.

Milletimizin teveccühünü kazanmış tüm Belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, Gaziantep ilimiz ve ilçelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bundan sonraki süreçte de milletimizin ortaya koyduğu irade çerçevesinde Belediyelerimizin faaliyetlerini takip eden bir yapı içerisinde olacağımı, milletimizin oylarının hak edilmesi yolunda çabalarımın devam edeceğini bilmenizi istiyorum.

İlimiz ve ilçelerimiz için, Hizmette ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan birleştiren, ben demeyen, biz diyen, alan elin veren eli görmediği sosyal dayanışma örneğinin yaşandığı bir dönem temenni ediyorum.

BİZLER GELECEK SEÇİM İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLER İÇİN BURADAYIZ
Bu sonuçlar bizim için son değil, başlangıçtır.
Hayırlı olsun GAZİANTEP’im” ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

 

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
6
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Halil İbrahim Çıbık’tan teşekkür mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin