Haluk Özdil açıkladı: Elazığ’da altın madeni, Bolu’da Hz. İsa’nın el yazması İncil var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haluk Özdil açıkladı: Elazığ’da altın madeni, Bolu’da Hz. İsa’nın el yazması İncil var

Mucizelere hazır olun diyerek 20 Eylül tarihini işaret eden Haluk Özdil’in açıklaması tüm dünyada yankı uyandırdı.

Haluk Özdil, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Ne Var Ne Yok” programında yetkililerin 20 Eylül’de sessiz kalması üzerine, kendisi söz verdiği gibi Beyaz TV ekranlarında 20 Eylül’de neler olacak sorusunun cevabını verdi.

Haluk Özdil, araştırmacı yazar olduğuna vurgu yaparak, “Ben bir devlet sırrını açık etmiyorum çünkü devlet bilmese ben de bilemezdim” dedi ve açıkladı.

Keban Barajı’nın orada Altın rezervimiz, 40 bin 700 ton

“KEBAN BARAJI’NIN ORADA 40 BİN TON ALTIN REZERVİ VAR”

Özdil, “Biz birçok açıklamayı Beyaz TV’de, bu programda yaptık. Koronavirüsü, kapanmaların olacağını, Lübnan’ı, Elon Musk’ın Türkiye’ye yatırım yapacağını her şeyi konuştuk. MTA devletin resmi organı Türkiye’deki bütün fay hatlarını tespit etti. Elimdeki rapor MTA’nın 2010 tarihli resmî sitesinde duruyor. Hiç silinmedi. Size anlatırken halkın bilmediği bir konuyu anlatıyorum. İlk kez duyacaksınız ve dünyadaki tüm halka yansıyacak ama buradan başlayalım. Keban barajını biliyorsunuz. Keban barajı’nın kenarında da Keban diye bir kasaba var burası bir ilçe, büyük bir ilçe ben gördüm. Hemen orada devasa Keban Baraj gölü var. İnanılmaz bir zenginlikten bahsediyorum ve bu da halka yansıyacak. Bir altın madeninden bahsediyorum. Elazığ’da, Keban Barajı’nın orada Altın rezervimiz, 40 bin 700 ton. Şu an devletlerin bünyesinde 38 bin ton altın var. Fakat sadece Elazığ’da 40 bin 700 ton altın rezervi var.

Türkiye Cumhuriyeti’nin elinde şu an o rezerv çıkarıldığı zaman 6 7 trilyon dolar değerinde. Tabii ki bunun hepsi %100 altın mı değil. Buna tenör deniyor. Tenör denen bir şey var metalden ayıklama, orada şimdi bunu ayıklayın bire dört bire beş olur yani. Bunların yanında orada gümüşün ve bakırın da haddi hesabı yok. Bakır çok değerli bir element sınıfında. Şimdi Elazığ’ın yanı sıra bir de Efes var. Meryem Ana Kilisesi, orada da ciddi bir önlem alındı. Şimdi oraya girmeyelim”

“BOLU’DA YAPILAN KAZIDA: İSA’NIN KENDİ ELİNDEN ÇIKAN İNCİL VAR”

Bolu’da da bir kazı çalışması yapılıyor. O kazıyı sınırlı konuşacağım. Orda tarihi eser aranmıyor. Niye o kadar büyük tedbir alınıyor. 7-8 yıldır neden kameralarla izleniyor. Şu an kazılan yer bir ahırın altından giriş yapıldı. Orada büyük bir labirent bulundu. Orada altın, gümüş bulundu mu bundu. Orada dini bir motif aranıyor. Roma döneminde İzmit Konsüllüğünden oraya kaçan bir papazın elinde ki İncil’den söz edebiliriz. Dünya tarihinde ki Katoliklerin, Protestanların Vatikan’ın alt üst olabilecek bir buluştan söz ediyorum. Hristiyanlar için çok büyük bir öneme sahip olabilecek bir İncil’den bahsediyorum. Hatta bu İncil Hz. İsa’nın kendi elinden çıkan bir İncil.

“TÜRKİYE’DE ALTINDAN DAHA DEĞERLİ LİTYUM VAR”

Bence bakın bana göre altından daha değerli şey lityum. Türkiye Cumhuriyeti’nde uzun yıllardır lityum yok dendi. Lityum başka yerlerde arandı ama kendisine teşekkür borçlu olduğumuz bir isim var. İstanbul Üniversitesi Jeoloji mühendisi sayın Hüseyin Öztürk. Büyük bir fedakarlıkla incelemeler yaptı ve dehşet bir buluşa imza attı. Daha sonra MTA gerekli incelemeleri yaptı ancak onlar şu an basına yansıtılmıyor. Bor madenin olduğu her yerde lityumun var. Türkiye lityum yuvası: peki hangi iller, Balıkesir Çanakkale Bursa Eskişehir Manisa Kütahya ihya olacak iller arasında. Büyük olasılıkla yakın zamanda devlet eliyle de ilan edileceğini düşünüyorum.

LİTYUM FİYATI DÜŞER Mİ? ALTIN FİYATI DÜŞER Mİ?

Bu kadar büyük yatak çıkarsa Lityum fiyatı düşer mi veya bu kadar büyük altını çıkartırsan dünyadaki altın fiyatı düşer mi bilemiyorum. Ama ben gene söylüyorum yapılan bu kazıların içinde bence en önemlisi yani buluşlar içinde altından daha önemlisi lityum.

Kullandığınız telefon, radyo, elektrikli araçlar, lityum olmadan çalışmaz. Elon Musk, Türkiye’ye bu sebepten değer veriyor. Unutmayın bir dönem Bolivya’da bir darbe oldu. O darbe olduğunda Bolivya halkından birisi Ekon Musk’a bir tweet attı. “Senin yüzünden bu ülkede darbe oldu. Lityumun peşindesin” Musk, “Bizim çıkarımız neredeyse orası bizimdir” diye çok değişik bir cevap verdi ve dünyada sansasyon oldu. Tesla için lityuma ihtiyacı var. Türkiye’de fabrika açma fikri var. Birkaç ay önce Türkiye’ye gelecek, 50 milyar dolarlık yatırım yapacak demiştim. Şimdi yapmaya başladı. Bor’un atık maddesi olan Kil’den lityum üretiliyor. Sen lityumu işleyemezsen çıkması bir anlam ifade etmez. Dünyadaki çip krizinin başlıca sebebi de lityum. Türkiye’de inanılmaz bir yatak var ve Elon Musk’ta bunun için gelecek. Tesla’yı da getirecek. Bu konuda yetkililerin açıklama yapması gerekiyor. Bu tür stoklar, ülkenin şu an çekilen sorunlarını bitirecek iki önemli olay. Birkaç güne açıklama yapılacaktır diye umuyorum.

“Altındağ’ından kim altın çıkarırsa, çıkaran her 100 kişiden 99’un ölecek”

Türkiye’yi baştan sona şu an çekilen sıkıntıları sona erdirecek iki tane büyük olaydan bahsediyorum. Emeklinin, bir asgari ücretlinin çektiği bütün sıkıntıları bitirecek iki tane önemli olaydan. Ancak bunun bir ayağı daha var Türkiye’de yer altındaki çok değerli özellikle işlenmiş madenlerle ilgili. Fırat’ın içindeki bu Altındağ ile ilgili peygamberimizin bir hadisi var. Fırat’ta o Altındağ’ından kim altın çıkarırsa, çıkaran her 100 kişiden 99’un öleceği şeklinde. Yani dünyada bir kaos ya da savaş çıkacağı şeklinde bir hadis var.
Ayrıca Lozan’la ilgili bazı tabii ki gelişmeler var. Ancak şimdi birileri çıkıyor ekrana diyor ki bazı tarihçiler Lozan’ın ek maddesi. Şunu soruyorum: “Sen Lozan’ın hangi anlaşmasını gördün. Kopyasını mı? Kasada duran aslını gördün mü? Görmeden nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
3
kahkaha
Kahkaha
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Haluk Özdil açıkladı: Elazığ’da altın madeni, Bolu’da Hz. İsa’nın el yazması İncil var

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin