Hasan Teke’den miting gibi adaylık başvurusu

featured
Hasan Teke^den miting gibi adaylık başvurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hasan Teke’den miting gibi adaylık başvurusu

Ak Parti Şahinbey ilçe eski başkanı Avukat Hasan Teke, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yeril seçimler öncesinde Şahinbey Belediyesi Başkanlığı’na aday adayı oldu. Teke, başvurusunu büyük bir katılımla Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığına yaparken İl Başkanı Murat Çetin, başvuruyu kabul etti.

Tam 5.5 yıl Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Şahinbey’de Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan ve herkesin bağrına bastığı Avukat Hasan Teke, Şahinbey Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu büyük bir katılımla yaptı. Oda başkanları, esnaf odaları, dernekler, muhtarlar ve yüzlerce vatandaşın katılımı ile Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’na giden Hasan Teke, Şahinbey Belediye Başkanlığı için başvuru yaptı. Ankara’da yapılan özel görüşmeler sonrasında Gaziantep’e gelerek Şahinbey Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yapan Hasan Teke adeta yüzlerce partili tarafından karşılandı. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ile bir araya gelerek aday adaylığı başvurusunu yapan Hasan Teke, “Ak Parti’nin her zaman bir neferi oldum. 5.5 yıl gibi bir süre Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Şahinbey’de ilçe başkanlığı yaptım. Herkesin yanında olmaya çalıştım. Şimdi Şahinbey Belediyesi’de yaptığı çalışmalarla her zaman taktir toplayan Mehmet Tahmazoğlu başkanımdan sonra bizde halkımıza hizmet etmek için aday oluyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recap Tayip Erdoğan’ın takdiriyle inşallah bu göreve gelmek istiyoruz. Halkımızın desteğini arkamıza alarak buraya geldik. Bizde il başkanımız Murat Çetin’in başarılı çalışmalarına her zaman destek olmaya ve birlikte daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Şahinbey Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Hasan Teke, daha sonra Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ile bir araya gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ak Parti İl Binasına akın eden yüzlerce partili ise “Hasan Teke gelecek, dertler bitecek” Tezahüratlarıyla yer aldılar.

Hasan Teke'den miting gibi adaylık başvurusu
Hasan Teke^den miting gibi adaylık başvurusu

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
2
be_enmedim
Beğenmedim
Hasan Teke’den miting gibi adaylık başvurusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin