Hatem Hastanesi’nden yeni yıl mesajı

featured
Hatem Hastanesi’nden yeni yıl mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatem Hastanesi’nden yeni yıl mesajı

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Okan Aytaç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aytaç, “2024 yılının barış, huzur ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olan sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Zor bir senenin ardından yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Aytaç, “2023, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem, şehit olan askerlerimiz, Gazze’de yaşanan insanlık dramı gibi olaylar bizleri derinden üzen bir yıl geçirmemize neden oldu. Öte yandan cumhuriyetimizin de 100’üncü yılını bu sene coşku ve gurur ile kutladık” ifadelerini kullandı.

Son yıllarda dünyada ve Türkiye’de çok zor ve acı günler yaşandığının altını çizen Okan Aytaç, “Yeni yılın tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yeni yıla hastanede girecek olan hastaların kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını diliyorum’’ dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hatem Hastanesi’nden yeni yıl mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin