Hayri Kamalı: “Şehitkamil’e Saadet gelecek, sıkıntılar bitecek”

featured
Hayri Kamalı: "Şehitkamil'e Saadet gelecek, sıkıntılar bitecek"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayri Kamalı: “Şehitkamil’e Saadet gelecek, sıkıntılar bitecek”

Saadet Partisi Şehitkamil Belediye Başkan adayı Hayri Kamalı: “Atacağınız her bir oy ülkenin saadeti için olacak oyunuzu verirken ülkenin geleceğini millettin saadetini düşünün” diyerek Gaziantep’te çalmadık kapı girmedik sokak bırakmıyor.

Saadet Partisi Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Hayri Kamalı, 31 Mart Yerel seçimlerinde vatandaşın sadece yerel belediyelere değil, ülkenin geleceğine ve saadetine oy vereceğini söyleyerek Gazianteplilerden destek istedi.

Kamalı seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ve Gaziantep’in önderleriyle görüşmeye devam ediyor. Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Kamalı, “Şehitkamil’e Saadet Gelecek, sıkıntılar bitecek” dedi.

Kamalı, “Esnaflarla görüşüyorum sıkıntı aynı, vatandaşlarla görüşüyorum sıkıntı aynı. Geçim sıkıntısı almış başını gidiyor. Vatandaşın sorunları dağ gibi büyümüş. Biz hem yerel belediyecilik anlayışı hem de Ülke yönetimine talip olduk ki bu sıkıntıları çözelim, ülkeye saadet huzur ve mutluluk getirelim. Türkiye Milli Görüş ilkesiyle her sorunun üstesinden gelecektir. Gazianteplilerin teveccühü mükemmel, gittiğim her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyoruz. Samimi sohbetler yapıyoruz. Vatandaş içini dökecek dürüst, çözüm odaklı siyasetçiler bekliyor. Ben Gazianteplilere söz veriyorum ve şimdiden Saadet Partisi’ne verecekleri oy için teşekkür ediyorum. Bir oy ülkenin geleceğini değiştirir. Bunu asla unutmamalarını ve demokrasinin her bir vatandaşımıza verdiği bu hakkı düşünerek kullanmalarını istiyorum” ifadeleriyle Gaziantepli seçmenlere seslendi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hayri Kamalı: “Şehitkamil’e Saadet gelecek, sıkıntılar bitecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin