Hilton Worldwide’dan Gaziantep’e ödül

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hampton by Hilton Gaziantep Genel Müdürü Önder Kolay, Hilton Worldwide tarafından Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 2015’in En İyi Genel Müdürü seçildi.

Hilton Worldwide’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde yer alan 300’den fazla otelinin genel müdürleri arasında gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda, bölgede 2015’in En İyi Genel Müdürü ödülüne Hampton by Hilton Gaziantep Genel Müdürü Önder Kolay layık görüldü. Prag’da gerçekleşen törende Önder Kolay’a ödülünü Hilton Worldwide CEO’su Chris Nasetta ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Başkanı Simon Vincent takdim etti.

Simon Vincent ödül törenindeki açıklamasında söyle konuştu: “Hampton by Hilton Gaziantep, kapılarını açtığı 2014 yılında bu yana Türkiye portföyümüzdeki en yüksek performanslardan birini sergiliyor. Beklentilerimizi aşan bu başarıda, hem Önder’in işine duyduğu bağlılığın ve liderlik becerilerinin hem de ekip üyelerinin desteğinin büyük payı var. Diğer yandan Hampton by Hilton Gaziantep, gençler için mentorluk projeleri düzenliyor ve kıyafet ile yiyecek başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik anlamlı bağış kampanyalarına imza atarak yerel toplumun gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Önder bizim için olağanüstü bir değer ve kendisine bu ödülü takdim etmekten mutluluk duyuyorum.”

 

Hilton Worldwide’dan Gaziantep’e ödül
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hilton Worldwide’dan Gaziantep’e ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin