Hokeyin Sultanları Finalde

featured
Hokeyin Sultanlarının Avrupa Şampiyonluğuna Son Adımı Türkiye Finalde
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hokeyin Sultanları Finalde

Alanya’da büyük bir heyecanla devam eden Avrupa Şampiyon Kulüpler Kadınlar Hokey Şampiyonasında yarı final maçını Belçika’nın Royal Racing Club Bruxelles takımıyla oynayan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı sahadan 7-2’lik sporla ayrılarak adını finale yazdırdı.

Avrupa’nın en güçlü hokey takımlarından birisi olan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı 22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilmekte olan Avrupa Kulüpler Kadınlar Şampiyonası’nda   (EuroHockey Club Cup-Women)  bugün grup birincisi olarak yarı final maçını Belçika’nın Royal Racing Club Bruxelles Takımı ile oynadı. Sahaya hakim olan hokeyin sultanları ilk dakikalardan itibarın rakip takıp üzerinde hakimiyet kurarak adeta rakiplerine nefes aldırmadı. Maç sonucunda 7-2’lik skorla ayrılan taraf Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı oldu ve adını finale başarıyla yazdırdı.

Hokeyin Sultanları Finalde

Final maçı 25 Şubat 2024 (Yarın) saat 14,00’da oynanacak olup hokeyin sultanları bu kez de Almanya’nın Düsseldorfer Kadın Hokey Takımı ile karşılaşacak. Sonuçu değerlendiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan “Kızlarımızla büyük bir gurur duyuyorum. Çok disiplinli hazırlandıkları Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi başarıyla temsil ederek ülkemizin adını finale yazdırmayı başardılar. Yarın finali kazanan takım olacağımıza inanıyorum. Sporcularımıza ve teknik heyetimize bize yaşattıkları bu gururdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı 25 Şubat Pazar günü saat 14,00’da Almanya’nın Düsseldorfer Kadın Hokey Takımı ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hokeyin Sultanları Finalde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin