Hokeyin Sultanları Türkiye Sahnesinde Destan Yazıyor

featured
Hokeyin Sultanları Türkiye Sahnesinde Destan Yazıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hokeyin Sultanları Türkiye Sahnesinde Destan Yazıyor

THF 2021-2022 Kadınlar Salon Süper Lig ikinci etabına hızlı başlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Kadın Hokey Takımı ilk gün maçlarında Muğla Köyceğiz Köy Spor Kadın Hokey Takımını 21-0, Adana Hokey Spor Kulübünü ise 17-0’lık skorlarla yenerek sahadan galip ayrıldılar.

Antalya’nın Alanya İlçesinde başlayan THF 2021-2022 Kadınlar Salon Süper Lig ikinci etabında âdeta heyecan doruktu. Ligin ilk gününde iki ayrı maç yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı rakiplerine şans tanımayarak rakip kaleleri adeta gol yağmuruna tuttu. Polisgücü’nün Sultanları Muğla Köyceğiz Köy Spor Kadın Hokey Takımını 21-0, Adana Hokey Spor Kulübünü ise 17-0’lık skorlarla yenerek sahadan galip ayrıldılar. İlk gün maçlarını değerlendiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan “Erkeklerden sonra şimdiki hedefimiz THF 2021-2022 Kadınlar Salon Süper Liginde de Türkiye şampiyonluk kupasını Gaziantep’e götürmek. Takımımıza güveniyoruz. Yeni transferlerimizle takımımızı daha da güçlendirdik. Tabi Türkiye şampiyonasının ardından erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da ev sahipliğini yapacağımız Trophy 2022 Women Şampiyonası var. Elbette buradaki amacımızda Avrupa Şampiyonluk kupasının kadınlarda da ülkemize kazandırmaktır. Bugün elde edilen sonuçlardan dolayı sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi. Gaziantep Sağlık  

Hokeyin Sultanları Türkiye Sahnesinde Destan Yazıyor
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hokeyin Sultanları Türkiye Sahnesinde Destan Yazıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin