İktidar ve muhalefeti buluşturan düğün

featured
İktidar ve muhalefeti buluşturan düğün
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İktidar ve muhalefeti buluşturan düğün

Aydınlar Un Yönetim Kurulu Başkanı Surur Aydın’ın işadamı yeğeni Bünyamin Tarık Aydın İş adamı Osman Demir’in biricik kızı Ayşenur Demir’le düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Marina Balo ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen düğünde iktidar ve muhalefet partileri il başkanları ve milletvekilleri genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

İş dünyasının duayen isimlerinden sanayici ve ihracatçı Surur Aydın’ın yeğeni Bünyamin Tarık Aydın ve iş adamı Osman Demir’in biricik kızı Ayşenur Demir muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Düğüne ev sahipliği yapan Aydınlar Un Yönetim Kurulu Başkanı Surur Aydın konuklarıyla yakından ilgilenirken iş ve sanayi dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Murat Çetin, MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in yanı sıra birçok siyasi parti temsilcisi de genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Genç çiftin şahitliklerini siyasilerin yanı sıra sanayici ve iş adamları yaparken nikah merasiminin ardından konuklar genç çifte mutluluklar diledi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İktidar ve muhalefeti buluşturan düğün

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin