İl Milli Eğitim ile HSK Üniversitesi Eğitim İçin İş Birliği Protokolü İmzaladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim ile HSK Üniversitesi Eğitim İçin İş Birliği Protokolü İmzaladıGaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında üniversite öğrencilerinin de katkıları ile ilköğretim ve liselerde öğrencileri “Toplumsal Hayata Hazırlama ve Meslek Seçimlerinde Yardımcı Olmak” amacı ile işbirliği protokol imzalandı.

Protokol imzalarını İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Hasan Kalyoncu Üniversitesi adına Öğrenci Dekanı Prof. Dr Mustafa Uçar imzaladı. 2012-2013 yılında ilki yapılan protokol çerçevesinde 500 den fazla etkinliğe imza atıldı. 2013-2014 yıllarında okullarda bin den fazla etkinlik yapılması amaçlanıyor.

İmzalan protokol çerçevesinde ilk ve orta öğretim kurumlarında Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacı ile konferans ve söyleşiler yapılacağı belirtildi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof.  Dr Mustafa Uçar “ Öğrencileri toplumsal hayata hazırlamak için bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Okullarda öğrencilerin motivasyonunu artırıcı konferans ve söyleşiler yapacağız. Konferanslarda özelikle meslek seçimlerini ele alacağız. Aynı zamanda öğrencilere okumayı sevdirmek için okul kütüphanelerine kitaplar kazandırmaya çalışacağız.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ise “Öğrencilere daha iyi bir eğitim vermek için çalışıyoruz. Bu noktada ilimizin tüm imkânlarından yararlanıyoruz. Bu protokol ile birlikte Hasan Kalyoncu Üniversitemizin akademik birikiminde yararlanarak öğrencilerimize yeni ufuklar açmak amaçlıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İl Milli Eğitim ile HSK Üniversitesi Eğitim İçin İş Birliği Protokolü İmzaladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin