İmamoğluna Miting Engeli

featured
İmamoğluna Miting Engeli
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğluna Miting Engeli

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep’te miting engeline takıldı.

CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Valiliği’ne yazılan resmi yazıda 26 Nisan Çarşamba günü saat 17:00’deki miting için kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı talep edildi. Ancak olumsuz yanıt alındı” dedi.

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün bu yasak kararı, CHPliler tarafından tepki topladı.

Başkan Uçar açıklamasında: ”İstanbul Büyükşehir Başkanlığı görevini ifa eden ve Millet İttifakı iktidarında Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini üstlenecek olan İmamoğlu’nun katılımıyla büyük bir miting planladıklarını ifade ederek “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla büyük bir miting planlıyonuz. Sayın İmamoğlu’nun programı netleştiğinde, ziyaretler ve etkinliklerimizin programını, basınımız aracılığıyla tüm Gaziantep’e duyuracağız. CHP ve Millet İttifakı’nın iktidar yürüyüşünde önemli bir adım olan Sayın İmamoğlu’nun programlarının her ayağına partililerimiz, ittifak ortaklarımız ve tüm vatandaşlarımızın samimiyetle iştirak edeceğine inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İmamoğluna Miting Engeli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin