İran Devrim Muhafızlarından açıklama

featured
Devrim Muhafızlarından açıklama
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran Devrim Muhafızlarından açıklama

Devrim Muhafızları, Şam’daki İran konsolosluğuna düzenlenen saldırıya tepki olarak insansız hava aracının yanı sıra İsrail’e de füze ateşlediğini duyurdu.

Al-Arabiya kanalı, İran’ın İsrail’e ateşlediği seyir füzelerinin önümüzdeki iki saat içinde  İsrail’e ulaşacağını bildirdi.

İsrail ordusu, İran ve onun vekil grupları tarafından bu ülkeye doğru onlarca İHA’nın fırlatıldığını ve yola çıktığını doğruladı.

IRAK HAVA SAHASI KAPATILDI

Al-Arabiya ağı, Iraklı milis gruplarının İslam Cumhuriyeti’nin İsrail’e yönelik saldırısına katıldığını bildirdi. Reuters, ülkenin yetkililerine dayandırdığı haberinde, İran’a ait insansız hava araçlarının Irak semalarında İsrail’e doğru uçtuğunu bildirdi. Aynı zamanda Irak Ulaştırma Bakanı ülkenin hava sahasının kapatıldığını duyurdu.

HAGARİ: “ABD İLE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”

İsrail ordusu sözcüsü Daniel Hagari, İslam Cumhuriyeti ve onun vekillerinin insansız hava araçları fırlatmasına atıfta bulunarak şunları söyledi: “Bu insansız hava araçlarını ve tehditleri önlemek için ABD ile koordineli çalışıyoruz.” İsrail Hava Kuvvetlerinin İran’dan gelebilecek her türlü tehditle başa çıkmaya hazır olduğunu vurguladı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İran Devrim Muhafızlarından açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin