İSLAMCAN, OĞUZELİ’NE TALİP OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSLAMCAN, OĞUZELİ'NE TALİP OLDUİSLAMCAN, OĞUZELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Av. Abdullah İSLAMCAN 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Oğuzeli Belediye Başkan aday adaylı için resmen başvuruda bulundu.

Oğuzeli AK Parti ilçe binasında düzenlenen basın toplantısı ile resmen aday adaylığını açıklayan Av. Abdullah İslamcan’a çok sayıda partili eşlik etti.

Bekir Öztekin’in Oğuzeli’ne aday olmayacağını açıklaması ile birlikte çok sayıda arkadaşımız bu göreve talip oldu diyen İslamcan,  rekabetin hizmet yarışında kalite ve istikrar getireceğini belirtti.

Konuşmasına “Teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, en kalbi duygularımla selamlarımı sunarım” diyerek başlayan İslamcan şunları söyledi;

İSLAMCAN, OĞUZELİ'NE TALİP OLDU“MAKAM VE MEVKİ İLÇEMİZİN ÖNÜNDE DEĞİLDİR”

“Yaklaşan yerel seçim öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de hareketlilik yaşanıyor. Malumunuz üzere 5 yıl ilçemizde güzel hizmetler yapan Bekir Öztekin Başkanımız Oğuzeli’ne aday olmayacağını açıkladı ve bunu da kamuoyu ile paylaştı. Benimle birlikte birçok arkadaşımız bu göreve talip oldu ve olacaktır. Rekabet her zaman hizmette kalite ve istikrarı getirmiştir. Ama bu rekabeti yaparken, kimsenin kalbini kırmadan yapmalı, makam ve mevkileri ilçemizin huzuru önünde görmemeliyiz. Makam ve mevkiler fanidir, bizlerin dostluğu, birliği ve beraberliği baki kalmalıdır. Bunu unutmamanızı ve seçim sürecinde uygulamanızı bir kardeşiniz olarak istirham ediyorum.

“HİZMET BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Şunun altını özellikle çizmek isterim; Hizmet bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak kimin elinde olursa olsun, biz bayrağın yerine ulaşmasına bakarız bayrağın kimin elinde olduğuna değil. Yani ‘AZ OLSUN BENİM OLSUN’değil ‘ÇOK OLSUN İLÇEMİZ, HALKIMIZ OLSUN’ demek gerekir. İşte bu şiar ile Oğuzeli ilçemizin belediye başkanlığına talip oluyorum ve bugün burada sizlerin huzurunda aday adaylığımı açıklıyorum. Bu ağır vebale aday adayı olan tüm arkadaşlarıma da yürekten başarılar diliyorum. Bu süreçte, Oğuzeli ilçemiz ve siz değerli hemşerilerimiz için hayırlı bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum.

Değerli arkadaşlar;

Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. Hizmette adil dağılım ve tüm kesimleri kucaklama belediyecilikte temel kuraldır. Allah nasip eder başkan olursam Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışı ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım, çalışma ahlakım ve ekibimle bunu başaracağımıza inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzel ilçeyi,  mahalle meclisleriyle hep birlikte yöneteceğiz. Hesap soran değil, hesap veren adil ve şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak.

“SİYASET SORUMLULUK VE FEDAKÂRLIKTIR”

Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakârlıktır. Birlikten kuvvet doğar. Ben değil, biz anlayışı ile değerli Bekir Öztekin başkanımızdan alacağımız bayrağı daha yukarılara taşımanın kaygısı içerisinde olacağız. Verdiğimiz sözlerin noktası ve virgülüne kadar arkasında olacağız.

İlçemizin doğasını, coğrafyasını, kimyasını ve sosyal yaşamını iyi biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Bundan sonra kararı partimiz verecek. Bu göreve kim aday gösterilirse karara saygı duyarak, desteğimizi vereceğiz. Çünkü; Ak Parti’de küskünlük olmaz. Birliktelik olur, beraberlik olur, huzur olur.

Sözlerimi bitirirken hepinizi sevgi ve hürmetlerimle ayrı ayrı selamlıyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun,

Gelecek günlerimiz ak ve aydınlık olsun.

Hepinizi Allaha emanet ediyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İSLAMCAN, OĞUZELİ’NE TALİP OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin