İsrail gazetecileri hedef aldı; TRT muhabiri ağır yaralandı

featured
İsrail gazetecileri hedef aldı; TRT muhabiri ağır yaralandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail gazetecileri hedef aldı; TRT muhabiri ağır yaralandı

İsrail ordusu katliamlarına devam ediyor. İsrail, Gazze Şeridi’ndeki Nusayrat Mülteci Kampı’nı bombalaması sonucu bir grup gazeteci yaralandı.

İsrail TRT Ekibini vurdu

TRT Arapça ekibinden kameraman Sami Muhammed Şehade, CNN’den Muhammed Hassan es-Savalihi ve serbest gazeteci Ahmed Bekir el-Luh’un İsrail ordusu tarafından hedef alındı.

ANKARA AYAKTA

Türkiye’den peş peşe tepki geldi.

TRT ekibinin ağır yaralanmasının hemen ardından İletişim Başkanı Fahrettin Altun;

“İşgalci İsrail’in gazetecileri kasıtlı olarak hedef alması hız kesmeden devam ediyor. Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu. Bu alçak saldırıyı kınıyoruz. Bu bir terördür. Bu terörün durması, batı dünyasının bir an evvel bu vahşete karşı çıkması gerekmektedir. İsrail katliamlarının görünmemesi için gazetecileri hedef almakta, basın özgürlüğüne saldırmaktadır. Uluslararası toplumun bu saldırılara karşı kayıtsız kalması da İsrail’i cesaretlendirmektedir. Artık yeter! Uluslararası toplum gözlerimizin önünde cereyan eden vahşete karşı harekete geçmelidir. Bu sistematik saldırılara karşı sessiz kalanlar, İsrail’in soykırım suçuna ortak olanlardır. Bir kez daha İsrail’in Gazze’de Gazetecileri hedef alan saldırılarını kınıyor, kameraman Sami Şahada kardeşimize Allah’tan şifalar, TRT ailemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada birçok siyasetçi gazetecileri hedef alan İsrail’i kınama mesajları yayımlandı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İsrail gazetecileri hedef aldı; TRT muhabiri ağır yaralandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin