İsrail ordusu, Rantisi ve Nasr Çocuk Hastanesini kuşattı

CHP Şahinbey belediye meclis üyeleri belli oldu
CHP Şahinbey belediye meclis üyeleri belli oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Rantisi ve Nasr Çocuk Hastanesini kuşattı

Filistin Sağlık Bakanlığı, Rantisi ve Nasr Çocuk Hastanesi’nin İsrail ordusunun kuşatması altında olduğunu duyurdu. Rantisi Hastanesi’nden ayrılan beyaz bayraklı sivillere ise ateş açıldı.

İsrail, Gazze Şeridi’ne hava ve kara saldırısını sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Rantisi Hastanesi ve Nasr Çocuk Hastanesi’ni kuşattığı bildirildi. Binlerce hasta, sağlık personeli ve hastanelere sığınan sivilin içeride yiyecek ve su olmadan mahsur kaldığı, her an ölüm riskiyle karşı karşıya oldukları aktarıldı. Açıklamada, “Yapılan katliamlar, saldırılar ve hastanelerin kuşatılması karşısında dünya kendinden utanmalı” ifadeleri kullanıldı.

Filistin Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada ise İsrail’in Filistinlileri güneye gitmeye zorlamak için hastaneleri kuşattığı belirtildi. Uluslararası topluma sivillerin korunması konusunda İsrail’e baskı yapılması çağrısında bulunuldu.

İsrail tankı Rantisi Hastanesinin önünde

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, İsrail’e ait bir tankın Rantisi Hastanesinin önünde olduğu görüldü. Başka bir videoda ise İsrail ordusunun tahliye emri nedeniyle hastaneden beyaz bayrak sallayarak ayrılan sivillere ateş açıldığı anlar kameraya yansıdı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İsrail ordusu, Rantisi ve Nasr Çocuk Hastanesini kuşattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin