İsrail vatandaşları İstanbul’a geldi

featured
İsrail vatandaşları İstanbul’a geldi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail vatandaşları İstanbul’a geldi

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, başkent Tel Aviv’deki Ben Gurion Havalimanı’nda da savaş sebebiyle yoğunluk yaşanıyor.

Aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun bulunduğu İsrail vatandaşlarını taşıyan Türk Hava Yolları’na (THY) ait yolcu uçağı ile İstanbul Havalimanı’na indi.
Hamas-İsrail arasındaki çatışmalar sebebiyle İsrailli vatandaşların başkent Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’ndan düzenlenen seferlerle ülkelerini terk edişi sürüyor. Özellikle kadın ve çocukların bulunduğu çok sayıda İsrailli yolcu, saat 18.00 sıralarında THY’ye ait uçakla İstanbul Havalimanı’na indi. Tel Aviv’de öğrenci olan ve savaş sebebiyle ülkesini geçici olarak terk etmek zorunda kalan Rebecca Satloff orada yaşananları anlattı. Satloff, “Şu anda Türkiye’deyiz. Buradan ne yazık ki Amerika’ya gitmeye çalışıyoruz. Aktarma uçuşuyla oraya gideceğiz. Türkiye’de olmak güzel bunun için çok minnettarız. Tel Aviv’de havalimanında çok uzun kuyruklar var. İnsanlar uçuş için yalvarıyor. Bu uçuşlara çok para ödedik. Bazı hava yolu şirketlerinin bu durumdan yararlanmaya çalıştığını hissettim” diye konuştu.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İsrail vatandaşları İstanbul’a geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin