İstanbul’da 42 Bin 434 polis görev yapacak

featured
İstanbul'da 42 Bin 434 polis görev yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da 42 Bin 434 polis görev yapacak

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları dolayısıyla güvenlik önlemlerini arttıran herhangi bir olayın yaşanmaması için İstanbul’da 42 Bin 434 polis görev yapacak. Olası bir olaya karşı yoğun güvenlik önlemleri alan polis Taksim’e giden yolları kapatarak çember oluşturdu.

Saraçhane ve Şişhane’de de güvenlik önlemleri arttırıldı. Polis Taksim’e çıkan tüm yolları kapattı. Polis güvenlik önlemlerini arttırırken DİSK ve  CHP Taksim’e yürümek için Saraçhane’de sabah saatlerinde toplanmaya başladı.

“MİTİNG DÜZENLEME İSRARI İYİ NİYETLİ OLMADIĞI AÇIKTIR”

1 Mayıs İşçi Bayramı mitingleriyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmalarıyla 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. 55 ilimizdeki 103 etkinliğe izin verilmiştir. Müsaade edilenler dışında bir alanda miting düzenleme ısrarının iyi niyetli olmadığı açıktır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Bu vesileyle helal rızık peşinde koşan tüm işçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” açıklamasında bulunmuştu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül’de belirlenen alanlar haricinde Taksim’de kesinlikle kutlamalara izin verilmeyeceğini ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını açıkladı.

Bazı STK, Sendika ve siyasilerde kutlamaları Taksim’de yapmak için Taksim’e yürüyeceklerini açıkladı.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İstanbul’da 42 Bin 434 polis görev yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin