İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor 

featured
İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada; parti tüzüğünün verdiği yetki doğrultusunda olağanüstü seçimli kongreye gideceklerini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; 31 Mart yerel seçimleri sonrasında milletin iradesine herkesin saygı duyması gerektiğini vurgulayarak, milletin asıl mesajı iktidara verdiğini söyledi. Akşener; “ Millete rağmen siyaset yapılamayacağını iktidar anlamıştır umarım. Öğretmen atamaları, mülakat ve emekli maaşlarındaki sorunlar nedeniyle seçmen sandığa gitmemiş, tepkisini göstermiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, umarım bundan sonra tüm ülkenin insanlarını kucaklar, ötekileştirmez, ayrıştırmaz. İYİ Parti olarak bundan sonraki süreçte üzerimize düşeni yapacağız. En kısa sürede kongremizi toplayacağız. Seçilen tüm belediye başkanı arkadaşlarımı, meclis üyesi arkadaşlarımı kutluyor, tüm teşkilatlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti olağanüstü kongreye gidiyor 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin