İYİ Parti’de deprem! Gaziantep Üst Kurul Delegeleri istifa etti

featured
İYİ Parti Gaziantep Üst Kurul Delegeleri istifa etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’de deprem! Gaziantep Üst Kurul Delegeleri istifa etti

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda bitmek bilmeyen istifaların  ardından bir depremde üst kurul delegelerinden geldi.

İYİ Parti Gaziantep Üst Kurul delegeleri Mustafa Altunbaş,  Ali Pişkin, Hüseyin Doğan , Süleyman Yılmaz, Abdullah Doğan, Metin Aslan yeni seçilen Devişoğlu’na tepki olarak partilerinden e-devlet üzerinden istifa ettiler.  9 Üst Kurul delegesinin 6’sı istifa ederken İYİ Parti’de başka istifalarında olacağı öğrenildi.

Mustafa Altunbaş yaptığı açıklamada: “Meral Akşener ve yönetiminin karıştığı akçeli ilişkiler ve politikalarına karşı olduğumuz için Koray Aydın’ı destekledik. Partimizin hak ettiği yere gelmesi için yönetimin değişmesi şarttı. Ancak seçilen yeni yönetimi Meral Akşener’in de desteklediğini biliyorsunuz. Yani yeni yönetim, yeni Genel Başkan eski yönetimin devamıdır. Bundan dolayıdır ki partimizde hiçbir şeyin değişmeyeceği gerekçesiyle 6 arkadaşımız istifa ettik” dedi.

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkanlık için yapılan oylamanın ikinci turunda hiçbir aday salt çoğunluğa ulaşamayınca üçüncü tura kaldı. Üçüncü turda Genel Başkanlık yarışını Müsavat Dervişoğlu kazandı.

Koray Aydın’ı destekleyen İYİ Parti Gaziantep üst kurul delegelerinin Müsavat Dervişoğlu’nun partiye kazanımı olmayacağını ve Akşener’in devamı olduğu gerekçesiyle istifa etmesi Gaziantep teşkilatında şok etsisi yarattı.

NARKOZ HABER ÖZEL

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

2
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti’de deprem! Gaziantep Üst Kurul Delegeleri istifa etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin