İYİ Parti’de, “Milletvekili Borsası deşifre oluyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü

featured
İYİ Parti’de, “Milletvekili Borsası deşifre oluyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’de, “Milletvekili Borsası deşifre oluyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü

İYİ Parti Disiplin Kurulu ve Meclis Grubu’na dilekçe veren İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in aile bireylerinin ve ayrıca özel kalem müdürü ve eşinin banka hesaplarının inceletilmesi, iddiaların araştırılmasını istedi.

Dilekçenin hemen ardından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan eski Danışmanı, eski Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Oğuz Hocaoğlu, “Milletvekili borsası deşifre oluyor” dedi.

Hocaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milletvekili borsası deşifre oluyor. Söz yüce Türk milletinin” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Aday belirleme sürecinde de ortaya atılan iddialar partililerde büyük rahatsızlık yaratmıştı.

Milletvekilliği seçimleri sürecinde bazı milletvekillerinin adaylıktan çekilmesi ve İstanbul’da bir otel odasında dolarla milletvekili pazarlığı yapıldığına ilişkin iddialar partide rahatsızlık yaratmış peş peşe istifalar gelmişti.

TAYFUN AYGIN: “AKÇELİ İŞLERE KARŞI VERDİĞİMİZ MÜCADELEDE, HAKLILIĞIMIZ ORTADADIR”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkan Adayı, GİK Adayı ve İYİ Parti Gaziantep Kurucuları arasında yer alan Tayfun Aygın, parti için verdikleri mücadelenin haklılığına ve doğruluğuna dikkat çekerek:  “Türk milletinin, milliyetçilerin, gençlerin, kadınların umudu olarak gördüğümüz Meral Akşener’in seçimlerde Özel kalem müdürünün, Ümit Dikbayır, Metin Ergün ve eski özel kalem Ömer Karakaş ın önderlik ettiği şaibeli aday belirleme ekibine müdahale etmediğini, bilakis onlara yetki verdiğini üzülerek, izledik, şahit olduk. İnsana, liyakata, tabana, topluma önem veren değil maalesef kendi istikballerine hizmet etmişler. Ülkesi ve milleti için canla başla çalışan temiz yürekli tüm iyi partili arkadaşlar adına haykırıyoruz. Hakkımız haram katran olsun!  Duygularımızı sömürdüler. Onlarca şikayete rağmen, İYİ Parti teşkilatlarından gelen sese kulak tıkayanlar bazı illerde belirlenen akçeli adaylara sesini çıkarmadı. Yerel seçim sonrası istifa edip gidecek isimler var. Türk milliyetçilerinin ülkücülerin ahını aldılar. Gaziantep adayının partiye aday olmak için geldiğinde, üye yaparken AKP üyeliği çıkıyor. Zaten geçmişte sosyal medya hesaplarından paylaştığı paylaşımlarda bunu gösteriyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Büyük bir inançla çıktığımız yolda verdiğimiz mücadelenin haklılığı ortadadır” dedi.

“KİRLİ İŞLERE DAHA FAZLA DAYANAMADI”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in eski danışmanı Hasan Sami Özvarinli ise eski bakan Durmuş Yılmaz’ın istifasını şu sözlerle yorumladı: Hocamız İYİ Parti’de yaşananlara, artık sağır sultanın bile duyduğu kirli işlere daha fazla dayanamayarak istifa etmiş. Sergilediği onurlu duruş sebebiyle kendisini kutluyorum. Evine götüreceği paranın yarısını bölüp İYİ Parti’ye harcayan saf Anadolu insanının emekleri üzerine haram lokma bölüşmek üzere sofra kurarsan Allah seni böyle rezil eder”

“İP’İN İPİ KOPMUŞTUR”

“Türk Milleti adına verdiğim mücadelede şu bir gerçektir ki artık İP’in ipi kopmuştur. Zemini ideolojik ihanetle bezeli bu siyasi partinin gerçek yüzünü milletimiz görmüştür”

Gaziantep İYİ Parti’de önce Yönetim Kurulu istifaları, ardından da İl Başkanı Mehmet Başaran’ın istifası da gündeme bomba gibi düşmüştü. İYİ Parti Gaziantep’te sular durulmazken bu iddiaların Gaziantep’e de sıçrayıp sıçramayacağı konuşuluyor.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

İYİ Parti’de, “Milletvekili Borsası deşifre oluyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü
İYİ Parti’de, “Milletvekili Borsası deşifre oluyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
3
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İYİ Parti’de, “Milletvekili Borsası deşifre oluyor” sözleri gündeme bomba gibi düştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin