JANDARMADAN KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JANDARMADAN KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE!Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonlarda 100 bin paket kaçak sigara ile 5000 kg kaçak çay ele geçirildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ocak ayı içerisinde kaçakçılık yapan şahıslar hakkında yapılan planlı ve projeli çalışmalar neticesinde yurda yasadışı yollardan sokulmuş yaklaşık 100.000 paket kaçak sigara ile yaklaşık 5.000 KG. kaçak çay ele geçirildi. Ülke ekonomisine darbe vurarak halkın sağlığını tehdit eden ve terör örgütüne finansman sağladığı değerlendirilen kaçak malzemelerin yakalanması için bir dizi planlı faaliyetlerde bulunan Jandarma ekipleri operasyonlarını sıklaştırarak özellikle menşei bilinmeyen kaçak sigaradaki nikotin miktarının yüksekliğine ve insan sağlığına zararlarının diğer sigaralardan çok fazla olmasına dikkat çektiler.

Son olarak Jandarma ekiplerince geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan operasyonda, bir araç içerisinde taşınan yaklaşık 4.000 adet çeşitli özellikte havai fişek ele geçirilirken, havai fişeklerin son zamanlarda metropollerde örgüt yanlılarınca düzenlenen eylemlerde güvenlik güçlerine karşı kullanılmaya başlandığı değerlendirilerek, Bingöl iline nakledilmeye çalışılan havai fişeklerin terör örgütleriyle bir ilgisinin olup olmadığı ise Jandarma ekiplerince araştırılmaya devam ediyor.

JANDARMADAN KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
JANDARMADAN KAÇAKÇILARA BÜYÜK DARBE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin