“Kaderin kendi planları vardır” sloganı ne anlama geliyor?

featured
"Kaderin kendi planları vardır" sloganı ne anlama geliyor?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kaderin kendi planları vardır” sloganı ne anlama geliyor?

Çalışan Gazeteciler Günü buluşmasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin anlatıldığı slayt gösteriminde “Kaderin kendi planları vardır” sloganı dikkat çekti.

31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu arasında ki kamuoyunda çok konuşulmuştu.

Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çalışan Gazeteciler Günü buluşmasında, Şahin ve Tahmazoğlu arasında yaşanan gerginlik yeniden tartışma konusu oldu. “Kaderin kendi planları vardır” sloganıyla kastedilen neydi?

Toplantıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç katılırken  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yerine başkan yardımcısı Cuma Güzel’in katılması dikkat çekti.

Başkan Şahin’e kendisi ve Tahmazoğlu arasında ki rekabetten doğan gerginlik soruldu.

Şahinden, “Be bebeğe zarar verecek hiçbir şeye fırsat vermem” cevabı geldi.

“GAZİANTEP’İN GELECEĞİ KONUSUNDA HER KONUDA GERİ ADIM ATTIM”

Gazetecilerin gözünden kaçmayan bu detaylar üzerine Şahin’e yaşanan bu gerginlik soruldu.  Başkan Şahin, “Bu bebek 21 yaşında. İkisinin talepleri çok farklı. İkisinin karakteri o kadar farklı ki, oysaki aynı anneden babadan ama karakterleri o kadar farklı ki. Ben ise o kardeşlerin kardeşlik hukukunu korumak zorundayım. Bu bebeğe zarar verecek hiçbir şeye fırsat vermem. Bu iş kağıtta yapılmaz, kalpte yapılır. Yerel Yönetimler Yasası ile ilgili Rıdvan Başkana demiştim ki; Melek olsa şu yasayla adamı karşı karşıya getirir demiştim. Hakikaten adam melek olsa, bırak Fatma Şahin’i karşı karşıya geldiği, herkes kendi kurumunu korumaya çalıştığı zaman elbette bu sorunlar bundan önce oldu bundan sonra da olabilir. Benim iki tane çocuğum var. Aynı karından çıkmalarına rağmen ikisinin de karakteri farklı. Çok farklı düşüncelerimiz olabilir, birbirimizi üzmüş olabiliriz ancak kardeşlik hukukunu korumak zorundayız. Bu şehre, şehrin geleceğine zarar verecek hiçbir şey yapmadık, yapmayız. Partiye zarar verecek, şehre zarar verecek her durumda ben geri adım attım” ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin verdiği bu cevapla yerel yönetimler yasasına da tepki göstermiş oldu.

Gazetemizin ulaştığı Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na toplantıya neden katılmadığı soruldu. Tahmazoğlu, “Sadece biraz rahatsızım her hangi bir şey yok. Bunun altında aranacak bir şey yok” dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
“Kaderin kendi planları vardır” sloganı ne anlama geliyor?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin