Kamunun kaynaklarını reklama harcamayan başkan

featured
Kamunun kaynaklarını reklama harcamayan başkan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamunun kaynaklarını reklama harcamayan başkan

“FADILOĞLU; EN BÜYÜK EKSİKLİĞİM REKLAM YAPMAMAK, BENİ DE BÖYLE KABUL EDİN
VATANDAŞIN PARASINI SEÇİM ÇALIŞMASINA YATIRAMAM”

Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda; bugüne kadar şahsi reklam yapmadığını, Şehitkamil Belediyesinin kurumsal yapısının ön plana çıkmasının daha önemli olduğunu söyledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu; “Kendimi yeniden belediye başkanı seçtirmek için kamunun kaynaklarını kullanmaktan hicap duyarım. Ben böyle bir şeye gelemem, çoluğumun çocuğumun nafakasını, hele de vatandaşın parasını seçim kampanyası için harcayamam” diyerek Şehitkamil Belediyesinin kurumsal yapısının ön plana çıkması için mücadele verdiklerini söyledi. Fadıloğlu; “reklamsız bir şey olmuyor haklısınız belki ancak beni de böyle kabul edin” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“ÇOCUKLARIMIN NAFAKASINI VE VATANDAŞIN PARASINI SEÇİM ÇALIŞMASINA YATIRAMAM”

Kendimde gördüğüm en büyük eksikliklerden bir tanesi reklam yapmamak. Bundan kastımda şudur: Bizim işgal ettiğimiz makam kamusal bir alan. Kendimi yeniden belediye başkanı seçtirmek için kamunun kaynaklarını harcıyor olmaktan hicap duyarım. Ben buna gelemiyorum. Bakın kendimi açık açık ifade ediyorum, bu benim eksikliğim. Üç tane seçim kampanyasında da hesapları kuruş kuruş çıkarırım. Şu anki seçim kampanyasında kullanılan araçlar için anlaşmayı kardeşim yaptı. Kardeşim ben ve babam giderleri paylaştık. Ben çoluğumun çocuğumun nafakasını bu tür kampanyalara harcamam, harcayamam. Belediye Başkanı olarak 5 yılda alacağım para belli. Aylık 80 bin TL’den 5 yılda ortalama 5 milyon TL yapar. Ben çoluğumun çocuğumun parasını harcamaya gelmedim buraya hele de milletin parasını harcamaya hiç gelmedim.

“ÖNEMLİ OLAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’DİR, ŞAHSIMIN ÖNE ÇIKMASININ BİR ANLAMI YOK”

Şehitkamil Belediyesinde kurumsal yapıyı sürekli olarak ön plana çıkarmaya çalıştım. Önemli olan kurumdur burada, benim şahsımın ön plana çıkmasının bir anlamı yok. Şehitkamil Belediyesine ait logonun altındaki yazıyı okuyamasanız bunu Şehitkamil Belediyesi yapmıştır denebilecek şekilde kurumsal bir yapı oluşturduk. Yapmış olduğumuz işin kalitesiyle üzerine bir şey yazmasak ta bunu Şehitkamil Belediyesi yapmıştır dersiniz. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, 800’den fazla belediye başkanının olduğu toplantıda marka ve kaliteden bahsederken, bir yerden geçerken malın kalitesine bakarım ve bunu Şehitkamil Belediyesi yapmıştır derim dedi. Biz bunu istedik. Bu benim şahsi başarım değildir. Kurumun her kademesindeki arkadaşın emeği vardır. Benim kendimi öne çıkaracak işten daha ziyade kurumu öne çıkarabilecek, kurumun sürdürülebilirliğini sağlayacak iş yapmam lazım. Haklısınız tabi ki bu iş reklamsız olmuyor ancak benim eksikliğimde bu. Beni de böyle kabul edin” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Kamunun kaynaklarını reklama harcamayan başkan

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin