Karabağ’ın inşasında Türkiye önemli rol oynayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karabağ’ın inşasında Türkiye önemli rol oynayacak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Karabağ’ın yeniden inşasında, inşaat ve yer altı yapılanmasında büyük rol oynayacağını söyledi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen Uluslararası İş Forumu’na (İBF) katıldı. Milletvekili Mehmet Erdoğan yaptığı açıklamada; Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ de düzenlenen Uluslararası İş Forumunun 25 ülkeden bini aşkın iş insanının bir araya geldiği önemli bir zemin olduğunu belirtti. Gaziantep Haber

Forum kapsamında Azerbaycan’ın Ticari ve yatırım potansiyeline dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’nin Karabağ’ın yeniden inşasında, inşaat ve yer altı yapılanmasında büyük rol oynayacağını, Ticari ve İktisadi anlamda Türk iş insanlarının Azerbaycan’ a yapacağı katkıyı üst düzeye çıkaracağını ve ciddi yatırımlar yapılacağını söyledi.
Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen Foruma Azerbaycan Ulaştırma Haberleşme ve Yüksek Teknolojiler Bakanı Rashad Nabiyev, Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov, Türkiye’ den Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Azerbaycan Türkiye Büyükelçisi Cahit BağcI, İTO Başkanı, IBF Başkanı Erol Yarar ve İş insanları katıldı. Gaziantep Sağlık

Karabağ’ın inşasında Türkiye önemli rol oynayacak

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Karabağ’ın inşasında Türkiye önemli rol oynayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin