KARAKEDİ SAKLI BAHÇE SERİNLETİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARAKEDİ SAKLI BAHÇE SERİNLETİYOR“Hafta sonu köy kahvaltısı eşsiz lezzeti ile sizleri bekliyor”

Kara Kedi Saklıbahçe cafe&Restaurant  şehrin gürültüsünden uzak, tarihi dokusu ve yeşil ortamıyla Gazianteplilere ve şehir dışından gelen ziyaretçilere hizmet vermeye devam ediyor.

1960 yılında müşterilerine mevcut yerinde hizmet vermeye başlayan ve birbirinden lezzetli pastaların ilk olarak tadıldığı yer olan Karakedi Pastanesi yeni dekorasyonu, yöresel yemekleri ve tarihi dokusu ile ziyaretçilerin akınına uğruyor. Özellikle yaz aylarının başlamasıyla birlikte yeşilliklerin arasında gürültüsüz bir ortamda yemek yeme zevkini yaşamak isteyen Gaziantepliler ve il dışından gelen ziyaretçiler Karakedi Saklı Bahçe Restaurant’a uğramadan gitmiyor. Karakedi Saklı Bahçe Kafe Restoran İşletmecisi Ali Karakan, Karakedi Saklı Bahçe Restaurant ‘ın birçok yenilikle müşterilerine hizmet vermeye devam ettiğini söyledi. Karakan; “Yemek kültürü yönünden dünyanın en zengin mutfağına sahip olan Gaziantep’te aileniz ile birlikte yemek yiyebileceğiniz çok az yer bulunmaktadır. Biz burayı hizmete açarken amacımız Gazianteplilerin ve il dışından gelen ziyaretçilerin aileleri ile birlikte rahat bir şekilde yemek yiyebilecekleri, oturup sohbet edebilecekleri, iş görüşmesi yapabilecekleri rahat bir ortam hazırlamaktı. Ayrıca burası Gaziantep’in ilk pastanesi olma özelliğini taşıyan bir mekân olmakla birlikte birçok ünlünün gençlik yıllarının geçtiği bir mekân olma özelliğini de taşımaktadır. Restoranımızda genel olarak yöresel yemeklere ağırlık veriyoruz. Gaziantep halkının damak tadına uygun yemekleri sunmaya çalışıyoruz. Hafta sonları köy usulü taze kahvaltılarımızla sakin ve güzel bir ortamda ailece kahvaltı yapma fırsatını kaçırmayın derim.. Kebaplarımız, salatalarımız, çorbalarımız hepsi birbirinden güzel yemeklerimizle tüm Gazianteplileri işletmemizde bu eşsiz güzelliği görmeye davet ediyoruz” dedi.

7 gün 24 saat Şelalesi ile müşterilerine rahat huzurlu ve eşsiz bir serinlik veren Saklı Bahçe Karakedi Cafe & Restoran sizlerin hizmetinde!

KARAKEDİ SAKLI BAHÇE SERİNLETİYOR
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
KARAKEDİ SAKLI BAHÇE SERİNLETİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin