“Kardeş derneğimize ancak başarı dileyebiliriz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kardeş derneğimize ancak başarı dileyebiliriz”

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Semra Öztürk yaptığı basın açıklamasında: “Anadolu Basın Birliği’nin temennisi kardeş derneğimizin seçimlerinin demokratik bir ortamda ve mesleğimize yakışır bir biçimde geçmesi olabilir” ifadelerini kullandı.

Öztürk’ün  yayımladığı basın açıklaması şöyle:

Bilindiği üzere sektörümüzdeki kardeş derneklerimizden birisi olan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, 11 Eylül Cumartesi günü yeni başkanını seçmek için kongresini gerçekleştirecektir.

Öncelikle Cumartesi günü kardeşçe bir ortamda ve kazananın gazetecilik mesleği olması dileğiyle, başkanlık için yarışan iki adaya da başarılar diliyoruz. “Kardeş derneğimize ancak başarı dileyebiliriz”

Ancak bugün yayımlanan bir basın bülteninde, diğer basın cemiyetlerinin bir adaya destek verdiği yönündeki haberde, derneğimiz Anadolu Basın Birliği’nin de adı zikredilmektedir. Haber bülteninde Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerimizin adları verilerek, Anadolu Basın Birliği’nin bu seçimlere müdahil olduğu yönünde algı yaratacak ifadeler kullanılmıştır. Gaziantep Haber
Anadolu Basın Birliği ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, aynı sektörde gazetecilik mesleğinin daha ileriye gitmesini amaç edinerek çalışmalarını sürdüren iki kardeş cemiyettir. Ancak isimlerinin ayrı olması gibi işleyişleri de farklıdır. Böyle bir ortamda bir cemiyetin, başka bir cemiyetin seçimlerine müdahil olması beklenemez.
Adı geçen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız, kişisel tercihleri ile bir adayı destekleme yönünde karar alabilirler. Bu her dernek üyesinin doğal hakkıdır. Ancak bu tercihlerin, derneğimiz ile ilişkilendirilmesi doğru bir hareket değildir.
Anadolu Basın Birliği’nin temennisi kardeş derneğimizin seçimlerinin demokratik bir ortamda ve mesleğimize yakışır bir biçimde geçmesi olabilir. Bu vesile ile bir kez daha derneğimizin bu seçimlerde herhangi bir şekilde müdahil olmadığını ve olamayacağını kamuoyuna bildiririz. Saygılarımızla.

Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Kardeş derneğimize ancak başarı dileyebiliriz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin