Kilis Ülkü Ocakları’nda Regaip kandili mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla sosyal medya hesabından basın açıklamasında bulundu. Yaptığı açıklamada özellikle peygamber ahlâkı ve faziletine yer veren Yılmaz;

“Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in bizlere sunduğu değerleri, öğütleri, âhlak ve fazileti anlama ve doğru bir şekilde yaşama bakımından çok önemlidir” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın milli ve manevi değerlere verdiği öneme de değinen Yılmaz: ” Ülkü Ocakları olarak manevi değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında bizlere büyük sorumluluklar almak düşüyor. Aksatmadan, birgün bile sekteye uğratmadan ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliği için çalışacağız, bu inanç doğrultusunda yeni nesillere de birikimlerimizi aktaracağız” dedi.

Regaip Kandilinin barış ve huzur getirmesi temennilerinde bulunan Şahin: “Türk-İslam âleminin mübarek kandilini kutlar, birlik ve dirliğimize, barış ve huzuruna vesile olmasını, cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” diyerek açıklamasını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kilis Ülkü Ocakları’nda Regaip kandili mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin