Kilis’te Ömerat Aşireti’nden AK Partiye destek sözü

featured
Kilis'te Ömerat Aşireti'nden AK Partiye destek sözü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis’te Ömerat Aşireti’nden AK Partiye destek sözü

Kilis’te yaşayan 270 yıllık bir tarihe sahip olan Ömerat Aşireti Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri 3 bin kişi ile AK Parti’ye geçiş yaptı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken  Aykanat Plaza tarafından organize edilen birlik, beraberlik yemeğinde kalabalık salona sığmadı.

Kilis’te gerçekleşen büyük katılımın, iddiaya göre Yerel seçimlerde MHP’den Kilis Belediye Başkan Aday adayı olan Ömer Yabancı’nın aday gösterilmemesine tepki olduğu ortaya atıldı. Ömerat Aşiretinin tepkisini AK Parti’ye destek vererek göstereceği belirtildi.

10 kurban kesilen katılım törenine,  AK Parti Kilis İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı, Milletvekili Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Servet Ramazan, Belediye Başkan adayı Reşit Polat, Derneğin onursal başkanı Mehmet Aykanat, Dernek Başkanı Hanifi Katırcıoğlu, Derneğin kurucu üyesi Prof.Dr. Abdullah Özgönül, çok sayıda aşiret üyesi ve partililer  katıldı.

Ömerat Aşireti Kültür ve Dayanışma Derneği, AK Partilileri kurbanlar keserek karşıladı.

Dernek Başkanı Hanifi Katırcıoğlu  dernek üyelerine teşekkür ederek, “Kilis’te yaşayan Arap kökenli Türk vatandaşlar olarak Ömerat aşireti derneğimizi 4 yıl önce kurduk. Bizim amacımız aşiretimizin değerli üyelerini bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Aşiretimizin tarihi yaklaşık 270 yıl öncesine dayanıyor. Üyelerimiz arasında Kilis dışında birçok akademisyen ve yöneticiler yer almaktadır. Dernek olarak insanlarımıza siyasiler tarafından seçildiklerinde gerekli desteğin verilmesini istiyoruz. Derneğimizin birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldik ben üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
istedi.
AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Servet Ramazan, dernek üyelerine teşekkürlerini sundu ve yapılan projelerden bahsetti.

Kilis'te Ömerat Aşireti'nden AK Partiye destek sözü

REŞİT POLAT DESTEK İSTEDİ
AK Parti Belediye Başkan Adayı Reşit Polat, “Burada birçok insanı görmek beni çok mutlu etti. Derneğin birlik ve dayanışma içerisinde olması bizleri sevindirdi. Başta derneğin onursal başkanı Mehmet Aykanat ve Başkan Hanifi Katırcıoğlu olmak üzere dernek üyelerine teşekkür ediyorum seçimlerde desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Mehmet Aykanat, dernek üyelerini bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “30 yıldan beri benim tek amacım Ömerat aşiretini bir araya getirmekti. Bugün gördüm ki bugün bu şekilde onur verdiğiniz için çok sağ olun. Ben tüm aşiretimin her zaman yanındayım” dedi.
Aykanat Plaza’da düzenlenen programda konuşmaların ardından yemek ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Kilis’te Ömerat Aşireti’nden AK Partiye destek sözü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin