Kritik toplantıda Tahmazoğlu rüzgârı

featured
Kritik toplantıda Tahmazoğlu rüzgârı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kritik toplantıda Tahmazoğlu rüzgârı

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken aday belirleme çalışmaları hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti Genel Merkezi’nde Gaziantep heyetiyle bir araya geldi.

Adayların belirlenmesi için yoğun mesai harcayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep heyetiyle yaklaşık 1,5 saat süren toplantı gerçekleştirdi.

Gaziantep’in gözü kulağı Ankara’ya çevrilmişken dün Gaziantep için AK Parti Genel Merkezinde kritik bir toplantıda Mehmet Tahmazoğlu’nun Cumhurbaşkanına daveti damga vurdu.
Toplantıda 6 Şubat depremi gündeme gelince Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a depremin yıl dönümü olan 6 Şubat’da Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye’nin ikinci Büyük Şahinbey Millet camisinin açılışını yapacaklarını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Gaziantep’e davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynı zamanda Miraç Kandil’ine denk gelen 6 Şubat tarihinde Gaziantep’te olacağını ve bu mübarek gecede Gaziantep’te olmaktan mutlu olacağını belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞAHİNBEY’DE DEV ESERLERİN AÇILIŞINI YAPACAK

Son zamanlarda Mega Projelerle adından sıkça bahsettiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun bu daveti üzerine Gaziantep’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahinbey Belediyesi 100. yıl tünelleri, Yeşil Vadi de 3 katlı köprülü kavşak, Türkiye’nin ikinci büyük Millet camisi ve yine Türkiye’nin ikinci büyük kütüphanesi ve Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan depremden etkilenen yetim aileler için inşaası tamamlanan 100 deprem konutunun açılışını yapması bekleniyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediye başkan adaylarına ilişkin önemli görüşmelerin yapıldığı toplantıda, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu’nun Cumhurbaşkanına yaptığı daveti kabul etmesi sevinçle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep Şehir Hastanesinin de açılışını yapacağı öğrenildi.

TAHMAZOĞLU, CUMHURBAŞKANI İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Toplantı sonrası Gaziantep belediye başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem konusu oldu.

Fotoğrafta Tahmazoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilçede yaptıkları projeleri anlatarak, 6 Şubat’ta açılışını gerçekleştirecek eserler için Gaziantep’e davet ettiğini kaydetti.

Kritik toplantıda Tahmazoğlu rüzgârı
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
1
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
7
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kritik toplantıda Tahmazoğlu rüzgârı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin