Küçük Kaplanlar ve Sultanlar Namağlup Unvanla Şampiyon

featured
Küçük Kaplanlar ve Sultanlar Namağlup Unvanla Şampiyon
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük Kaplanlar ve Sultanlar Namağlup Unvanla Şampiyon

6 Şubat asrın felaketinde şehit olanların anısına Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin koordine ettiği spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Gaziantep Hokey Şampiyonasına katılan Gaziantep Polisgücü Kız ve erkek takımları U- 14 Kız ve Erkek kategorisinde namağlup unvanla şampiyon oldu.

Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor takımları peş peşe zaferlere imza atarken kulübün alt yapı takımları da gelecekte büyükleri gibi şampiyonluktan şampiyonluğa koşmanın sinyallerini veriyor. Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gaziantep Hokey İl Temsilciliğinin 6 Şubat asrın felaketi şehitleri anısına il genelinde organize ettiği ve 10 erkek, 4 kız takımının mücadele ettiği U- 14 Kız ve Erkek Hokey Şampiyonalarında rakiplerine şans tanımayarak namağlup unvanla şampiyonluk koltuğuna oturdular. Altyapının kulüp için büyük önem taşıdığını ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan elde edilen sonuçtan dolayı kız ve erkek takımlarını kutlayarak takımların başarı elde etmesinde önemli çalışmalara imza atan antrenör Ayşe Kasım’a teşekkür etti. Başkan Kaplan yaptığı değerlendirmede “Gaziantep Hokey İl Temsilcimiz Hilva Çilkız ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen U- 14 Kız ve Erkek Hokey Şampiyonaları alt yapı takımlarımızın sahalarda etkin mücadele etmesi yönünde büyük önem taşımaktadır. İl Temsilcimiz Hilva Çilkız’a bu konudaki hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Altyapı takımlarımızın büyük bir özveriyle hazırlanmasında öneli rol üstlenen değerli antrenörümüz kız ve erkek altyapı sorumlumuz Ayşe Kasım’a da fedakârlıklarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Avrupa şampiyonası öncesine alt yapı takımlarımızdan gelen şampiyonluk haberleri elbette bizleri mutlu etmiştir. Sporcularımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Gaziantep Adeta Hokey Okulu Gibi

Organizasyonun gerçekleştirilmesinde önemli rol oynayan Gaziantep Hokey İl Temsilcisi Hilva Çilkız’da yaptığı değerlendirmede “Gaziantep ülkemizde adeta hokeyin merkezi konumuna geldi. Adeta hokey okulu gibi bir kent olduk. Elbette alt yapı bütün spor dalları için olduğu gibi hokey içinde büyük önem taşıyor. Bugün birçok okulumuzda hokey takımının olması geçmişte verilen büyük emeklerin ve çabaların sonucudur. Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğüyle birlikte organize ettiğimiz bu şampiyonaya ilimizden 10 erkek 4 kız takımı katıldı ve bütün takımlarımız yüksek performans gösterdi. Önümüzdeki süreçte bu tür organizasyonlarımızın sayısını artıracağız. Şampiyonaya katılan bütün takımlarımızı kutluyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Küçük Kaplanlar ve Sultanlar Namağlup Unvanla Şampiyon

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin