LITTLE CAESARS ARTIK GAZİANTEP’TE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zinciri Little Caesars, büyüme hamlesine Gaziantep ile devam ediyor. 8 Şubat’ta yapılan açılışa AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Abdülkadir Yüksel, Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akparti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci katıldı. Yerel ve mülki birçok ismin katılımıyla gerçekleşen açılış ile Little Caesars, enfes lezzetlerini şimdi de Gazianteplilerle buluşturmaya başladı.

Türkiye’de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, büyüme hamlesine 2016 yılında yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicilerle buluşan Little Caesars, şube ağına şimdi de Gaziantep’i ekledi.

Ülkemizde 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars, Gaziantep’teki ilk şubesini 8 Şubat’ta açtı. Şube, gece 02.00’ye kadar Gazianteplilere hizmet verecek.

Little Caesars’ın Gaziantep şubesi için düzenlenen açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Abdülkadir Yüksel, Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Şanlıder Grubu Başkanları, , Eski Ak Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Oğuzeli Eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, Gaziantepliler, çok sayıda meclis üyesi ve basın mensubu katıldı. Lezzet İmparatorluğu Little Caesars’ın lezzetleri, daha ilk günden Gaziantepli pizzaseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından bir konuşma yapan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Eskişehir, Tekirdağ ve Trabzonda yer alan geniş şube ağımıza 2016 yılı Şubat ayı itibariyle Gaziantep’i de eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kebap başta olmak üzere sahip olduğu zengin mutfağıyla birçok lezzeti barındıran Gaziantep öncelik verdiğimiz lokasyonlardan biriydi. Kültürel çeşitliliğin Antep mutfağına yansıması sonucu 200’ün üzerinde yemek çeşidi ile ülkemize nam salan lezzetlerin yanı sıra Anteplilerin, bir de Little Caesars’ın annelerimizin evde yaptığı gibi doğal, taze ve günlük hamur ile sezon mahsulü domates sosu ve güvenilir malzemeler kullanarak yaptığı lezzetli pizzalarını kısa sürede seveceklerini ve güvenle tüketebileceklerini düşünüyoruz. Ayrıca, markamızın en büyük özelliklerinden bir diğeri de ürünlerini kızartmıyor ve hiçbir süreçte fritöz gibi kızarma ekipmanı kullanmıyor olması. En önemlisi de et ürünlerimizin tamamı Helal Et Sertifikalıdır” dedi.

ABD Michigan’da 1959’da Mike ve Marion Ilitch tarafından kurulan, bugün dünya üzerinde 28 ülkede, 5 binin üzerinde restoran sayısına ulaşan Little Caesars’ın ülkemizde son iki yıldır çok başarılı bir büyüme grafiği çizdiğini anlatan Arıduru, “2015 yılında bir önceki yıla oranla satış alanında yüzde 32’lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars’lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak yakaladığımız büyümeyi, satış ve şubeleşme alanında yakaladığımız başarıyı bu yıl da devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Türkiye’deki istikrarlı büyümesinde, franchise sisteminin büyük rolü olduğunu belirten Arıduru, “Büyümemizi franchise ağırlıklı sürdürüyoruz. Gaziantep’teki şubemiz de franchisee’mizin yatırımı ile faaliyete girdi. 2015 yılsonu itibariyle aramıza yeni katılan franchiseelerimiz ile şubelerimizin yüzde 70’i franchise, yüzde 30’u da şirket şubeleri olarak işletiliyor. Özellikle bu sene Anadolu’ya açılma kararı aldık ve büyümek için yeni kentlere odaklandık. Gaziantep de hedef kentlerimizin başında geliyordu.

Şube açmak için her şey dâhil, anahtar teslim 370.000 – 400.000 TL arasında değişen bir yatırım maliyeti gerekiyor. Tüm Türkiye’den Little Caesars gibi global bir markaya yatırım konusunda oldukça olumlu geri dönüşler alıyoruz. Yurt içinde yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı daha da artırarak 2018 – 2019 itibariyle 300 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
LITTLE CAESARS ARTIK GAZİANTEP’TE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin