Lübnan ve Ürdün’de yüzlerce kişi İsrail’i protesto etti

featured
 Lübnan ve Ürdün’de yüzlerce kişi İsrail'i protesto etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lübnan ve Ürdün’de yüzlerce kişi İsrail’i protesto etti

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Baptist Hastanesi’ne (Al Ahli Arab Hastanesi) düzenlendiği saldırı sonrası Batı Şeria, Ürdün ve Lübnan’da yüzlerce kişi sokağa indi. Gösteciler, Ürdün’de İsrail Büyükelçiliğine girmeye çalıştı.

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Baptist Hastanesi’ne (Al Ahli Arab Hastanesi) düzenlendiği ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hava saldırısı sonrası Batı Şeria, Ürdün ve Lübnan’da yüzlerce kişi sokağa indi. Filistin’in Batı Şeria bölgesindeki başkent Ramallah, Nablus ve Cenin’de sokağa inen Filistinliler, İsrail’in hastaneye düzenlediği saldırıyı protesto etti. Göstericiler, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a da tepki gösterdi.
Lübnan’daki mülteci kamplarında yaşayan Filistinlilerde, ellerindeki Filistin bayrakları ile yürüyüş düzenleyerek, hastane saldırısını protesto etti. Filistinliler, İsrail’in işlediği savaş suçlarından dolayı cezalandırılması çağrısında bulunarak, uluslararası toplumdan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırganlığını durdurmalarını ve müdahale etmelerini istedi.

Göstericiler, Ürdün’de İsrail Büyükelçiliğine girmeye çalıştı

Hastane saldırısı sonrası sokağa inen onlarca kişi Ürdün’ün başkenti Amman’da bulunan İsrail Büyükelçiliği önünde İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını ve ABD Başkanı Joe Biden’ın Ürdün ziyaretini protesto etti. Göstericiler, İsrail’in saldırılarını durdurması için müdahale ve Gazze Şeridi’ne acil insani ve tıbbi yardımın girişine izin verilmesi çağrısında bulundu. Polis, büyükleçiliğe girmeye çalışan göstericilere göz yaşartıcı gazla müdahale etti.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Lübnan ve Ürdün’de yüzlerce kişi İsrail’i protesto etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin